Bejelentkezés

x
Search & Filters

Nincs megállás a Spiritbox számára – Már 1 millió megtekintés felett a legújabb klipjükBár az év első felét és a nyarat is már maguk mögött tudhatják és rengeteg fellépésen túl vannak már, nincs megállás a Spiritbox számára és ebben a hónapban ismét útra keltek, ezúttal az Egyesült Államokban nyomnak le egy turnét a Papa Roach és a Shinedown társaságában. Sőt, ha ez még nem lenne elég, dübörög a business náluk ezerrel és már egy EP-t is bejelentettek, ami a The Fear Of Fear címet kapta és november 3-án érkezik.
 
És mi történt azóta, hogy a legújabb daluk, a Jaded, napvilágot látott? Nem volt kétség, hogy egyből odatapaszt majd mindenkit a képernyőre és a csapból is majd ez fog folyni. Azonnal megjelentek a reakció videók és bő egy hét alatt már átlépte az egy milliós nézettséget a klip.
 
A videónak van egy kis futurisztikus beütése ezekkel a fényekkel, színekkel és ahogy a tükröket használták, a helyet is szuperül ki tudták használni, így szerintem senkit nem zavar, hogy nem több helyszínen forgatták a videót.
 
 
Az tuti, hogy nagyot fog szólni az új anyag, a rajongók valószínűleg már egyből be is vésték a november 3-át a naptárukba. És nem is csoda, hogy ennyire várják az új dalokat, a Spiritbox az elmúlt időszakban feltette a pontot az i-re. Gondoljunk csak a debütáló Eternal Blue albumukra vagy a 2022-es Rotoscope-ra.
 
És bár csak pár hónap maradt hátra az évből, a következő év is már be van tervezve a csapat számára, januárban az Architects társaságában indulnak útra és ugyan sajnos Magyarországot nem érinti a turné, azért a 11 állomásos turnédátumok között lehet válogatni, ha esetleg valaki nem szeretné kihagyni ezt a bulit.