Bejelentkezés

x
Search & Filters

Női basszusgitárossal erősített a Whitesnake, már a budapesti koncerten is őt láthatjukA napokban érkezett a hír, hogy 2022. július 4-én Budapesten lép fel búcsúturnéja keretén belül a Whitesnake, a bandában pedig egy tagcsere is történt: Michael Devin helyét egy hölgy, Tanya O'Callaghan vette át a basszusgitáros poszton.
 
David Coverdale így kommentálta a történteket: "mindannyian további sok sikert kívánunk Michael-nek az életben és az újabb kalandjaiban! Szívből köszönjük neki, hogy részese volt az utazásunknak és megajándékozta csodás tehetségével a Whitesnake-et! Most viszont dobpergést kérek, hölgyek, urak, fiúk, lányok, ugyanis máris bemutatom a csapat legújabb kígyóját, vagyis egész pontosan kígyóasszonyát! Fogadjátok sok szeretettel az ír Tornádót, Tanya O'Callaghan-t! Szégyen, de valamiért még sosem volt női zenész a Whitesnake-ben, viszont amikor Tanya-t először láttuk jó barátunkkal, Stephen Adler-rel játszani, rögtön lenyűgözött mindannyiunkat a játékával. Amikor kiderült, hogy Michael-lel elválnak útjaink, rögtön Tanya-t kerestük meg, aki nagy örömünkre azonnal igent mondott. Biztosak vagyunk benne, hogy titeket is meggyőz majd a koncerteken!"
 
 
A budapesti előadásra jegyek a www.livenation.hu, a www.funcode.hu és a www.rock1.hu oldalakon kaphatók. Limitált számban Early Bird jegyek vásárolhatók 14.900 forintért, utána a belépők 16.900 forintba kerülnek majd.