Bejelentkezés

x
Search & Filters

A Not Falling című dal közben esett le a színpadról a Mudvayne énekese (videó)Július 26-án Tampa-ban lépett fel a Mudvayne a Rob Zombie-val közös amerikai turnéjának keretén belül, a koncertet azonban egy kisebb közjáték zavarta meg, ugyanis banda frontembere, Chad Gray leesett a színpadról, méghozzá épp a Not Falling című dal közben.
 
Az első sorokban álló rajongók először megijedtek, mivel Chad elég nagyot esett, ráadásul a fejét is beverte, azonban ennek ellenére is úgy énekelte tovább a dalt, mintha mi sem történt volna.
 
 
A banda a 2000-es évek elején volt a csúcson olyan albumoknak köszönhetően, mint az L.D. 50 és a The End Of All Things To Come, 2010-ben azonban bejelentették, hogy legalább négyéves szünetet tartanak. Gray és Greg Tribbett 2014-ig ezután is együtt játszottak a Hellyeah-ben, amelynek története gyakorlatilag véget ért Vinnie Paul 2018-as halálával. A Mudvayne végül tavaly tért vissza, és bár először csak néhány fesztiválfellépést terveztek, most már egy turnéba is belevágtak.