Bejelentkezés

x
Search & Filters

A nyár legőrültebb pop punk show-ja várható a Budapest Parkban, érkezik a Sum 41



Júniusban egy lendületes és őrült show-val érkezik a Budapest Park színpadára a kanadai Sum 41. Sokunk tinédzserkorának egyik legmeghatározóbb és legkedveltebb pop punk zenekara már nem először fűti be a Budapest Park közönségét, a 2017-es koncertjük után végre visszatérnek hozzánk.
 
A Sum 41 neve nem ismeretlen a zenekedvelők körében, ugyanis elemi erővel robbantak a köztudatba, és már fiatalon megízlelhették a siker ízét. A kétezres évek elején számtalanszor találkozhattunk velük a tévéképernyőkön keresztül, ráadásul a 2001-es lemezük, az All Killer No Filler még frissen, ropogósan platinalemezzé vált. Ekkor már elkönyvelhető volt a világhírnév, és azóta egy generáció felnőtt a kanadai csapatot hallgatva. 
 
Az évek során a zenekar számos lemezzel, fülbemászó slágerrel örvendeztette meg a rajongókat, és sikert sikerre halmozva lépkedtek egyre feljebb azokon a bizonyos lépcsőfokokon. Deryck Whibley és zenekara fáradhatatlanul járta a világot, ám 2013-ban, leghosszabb turnéjuk után szükség volt egy komolyabb pihenőre. A rajongók örömére 2016-ban ismét új anyaggal jelentkezett a zenekar, amely a 13 Voices címet viseli. A korong érezhetően új lendületet adott a csapatnak, amit 2017-ben már bebizonyítottak a Budapest Park színpadán.
 
Jó hír a rajongóknak, hogy idén, pontosabban július 19-én megjelenik a legfrissebb Sum 41 korong, Order In Decline címmel, melyről egy nóta, az Out For Blood már több zenei platformon is elérhető.
 
 
Aki esetleg 2017-ben lemaradt, vagy csak szívesen visszatérne a közönség soraiba, június 12-éig még bőven van ideje bezsebelni a jegyét!
 
Facebook esemény, és több info itt