Bejelentkezés

x
Search & Filters

Nyolc év után jelentkezett új dallal a My Chemical Romance: 'The Foundations Of Decay'Hosszabb szünet után 2019-ben tért vissza a My Chemical Romance, június 7-én pedig a Budapest Parkban is láthatjuk majd Gerard Way-t és zenekarát, akik most egy The Foundations Of Decay című dallal jelentkeztek, ami az első újdonság a bandától 2014 óta.
 
 
A csapat 2013-ban döntött úgy, hogy szünetet tart, de egy évvel később még megjelent a May Death Never Stop You című válogatásalbum, amire felkerült egy új dal is, a Fake Your Death. Ezután a tagok szólóprojektekbe kezdtek, Way pedig képregényalkotóként is nagy sikereket ért el: az ő művéből készült a Netflixen látható Esernyő Akadémia.
 
Az újraalakulás híre 2016-ban röppent fel először, amikor rejtélyes üzenetek kezdtek terjedni a banda közösségi oldalain, de végül kiderült, hogy csak a The Black Parade album megjelenésének 10. évfordulóját ünneplik meg egy új kiadással, a visszatérésre pedig egészen 2019 decemberéig kellett várni, amikor Los Angeles-ben állt újra színpadra a zenekar.
 
2022. június 7-én a Budapest Parkban Gerard Way-ék minden bizonnyal magukkal hoznak olyan slágereket is, mint a Na Na Na, a Teenagers vagy éppen a Helena.