Bejelentkezés

x
Search & Filters

Olasz nagymamája mutatta Ronnie James Dio-nak a legendássá vált ördögvillát



A Vanilla Fudge és Ozzy csapatának legendás dobosa, Carmine Appice egy friss interjúban arról beszélt, milyen volt Ronnie James Dio testközelből és mivel lepte meg a legendás énekes őt és néhány szerencsés rajongót.
 
Carmine Appice
 
"Ronnie nagyon kedves fickó volt, az ördögvillája pedig legendássá vált és az egész metalos közösség egyik jelképe lett. Még az olasz nagymamája mutatta neki, aki azt mondta, hogy ez a jel távol tartja a gonosz lelkeket. Van pár jó sztorim Ronnie-val kapcsolatban, amelyekből igazán kiderül, hogy milyen ember is volt. 83-ban nősültem meg és nem sokkal az esküvőm előtt a menedzserem kitalálta, hogy menjünk egy egy sztriptízbárba néhány haverral. Amikor megérkeztem a helyre, legnagyobb meglepetésemre Ronnie jött velem szembe, én pedig megkérdeztem, hogy mit keres ott. Azt mondta, néha eljár ide, majd benyitott egy terembe és ott volt az összes barátom. Kiderült, hogy megszervezte nekem a bulit és biztos vagyok benne, hogy ő állt minden felmerülő költséget.
 
Egy másik alkalommal a Black Sabbath valahol Angliában játszott és a koncert után ottmaradtak egy kicsit bulizni. Nagyon hideg volt, de néhány rajongó kitartóan várt rájuk órákig a helyszín előtt. Végül az egyik biztonsági őr megkérdezte Ronnie-t, hogy kimenne-e aláírni pár dolgot, mire ő azt felelte, hogy engedjék be a rajongókat és szívesen dedikált mindent és fotózkodott velük. Ráadásul annyira imádta a rajongóit, hogy évekkel később is megismerte őket és a nevükre is emlékezett. Tényleg csodálatos ember volt."