Bejelentkezés

x
Search & Filters

Omen: Motoros klip érkezett az Egy jobb pokol dalhoz



Halálfogytiglan címmel jelent meg a legfrissebb Omen korong, amely egyben az első, melyen Molnár Péter “Stula” énekes hangja hallható. Korábban a “Knock & Roll / Lehunyt szemmel” és az “Az lesz, ami volt” dalokhoz készült szöveges videó, a “Most kezdődik” című dalhoz pedig klipet is forgattak. Most a második videoklip is megérkezett az Egy jobb pokol című dalhoz, melynél a zenekar a HyperMedia stábjával dolgozott. A videóban látható motoros jelenetek a Pilisben készültek, a zenekaros jeleneteknél pedig Nagyfi Zoli garázsában forgott a kamera. A zenekar idei tervei között még további két klip felvétele szerepel. 
 
 
Október 4-én a Kalapács zenekarral adnak közös nagykoncertet a Barba Negrában (Facebook esemény itt), így a nagyszabású budapesti Halálfogytiglan lemezbemutató koncertet az Omen eredeti énekesének jelenléte is különlegessé teszi. 
 
Jegyár:
 
3000 Ft - elővételben
3500 Ft - a koncert napján, a helyszínen
 
Jegyek a Barba Negra rendszerében, klikk ide
 
A Halálfogytiglan továbbra is kapható HammerWorld special mellékletként az InMedio és Relay újságárusoknál, illetve a Media Markt üzleteiben, megrendelhető a metalshop.hu felületén, a zenekar honlapján, illetve digitális formában is meghallgatható/beszerezhető a legtöbb népszerű online platformon.