Bejelentkezés

x
Search & Filters

Ördögi klippel jelentkezett a Queens of the Stone Age: 'The Way You Used To Do'

2017. november 21., kedd — Íme az első videó a Queens of the Stone Age nagy sikerrel berobbant, Nagy-Britanniában listavezető albumáról, a "Villains"-ről; a “The Way We Used To Do” kisfilmje végre kilépett az Apple Music "fizetős fala" mögül, és YouTube-on is elérhetővé vált. Az ördögi videó egy igazi lázálom, extravagáns, sátáni, táncos ritualé - főszerepben a QOTSA alapítójával és frontemberével, Joshua Homme-mal, aki sosem volt még ennyire táncoslábú és démoni!
 
A klipet Joshua Homme ötletei alapján Jonas Akerlund rendezte, a producer a Serial Pictures volt. Csodával határos módon a “The Way You Used To Do” a többszörös díszlet, váltakozó ruhatár és tekervényes táncmozdulat-sorok dacára belefért mindössze egy darab Los Angeles-i forgatási napba. 
 
"Mi ilyen módon szerettünk volna tisztelegni Cab Calloway és a Hellzapoppin című film előtt. Tisztában vagyok vele, hogy ez talán kicsit több annál, mint amit néhányan be tudnak fogadni, de ez teljesen rendben van így. Ez egyfajta ajtó. Ha néhányan, akik kevésbé befogadóak, lemorzsolódnak, úgy csak több hely marad a tánctéren a nyitottabb gondolkodásúaknak, hogy lazítsanak. Ez az a tér és szellemiség, amin a Queens of the Stone Age munkálkodik az első naptól kezdve." - magyarázta Josh Homme.
 
 
November 25-én Joshua akusztikus koncertet ad a párizsi terrortámodás során az Eagles of Death Metal koncertjén elhunyt Nick Alexander tiszteletére indított The Nick Alexander Memorial Trust (NAMT) és Josh Sweet Stuff Alapítványa által szervezett A Peaceful Noise emlékesten. Josh az Eagles of Death Metal alapítótagja, így különsen szívén viseli a Memorial Trust sorsát. Az estén a False Heads tagjai, Frank Turner és a Band of Skulls is tiszteletét teszi, így biztosan legendás lesz a megemlékezés.
 
A kolosszális "Villains" turné pedig november 18-án, a londoni Wembley Arénában kezdődött, és teltházas koncertek várhatóak a londoni O2 Arenában, az edinburgh-i Usher Hallban és a dublini 3Arenában is.