Bejelentkezés

x
Search & Filters

Örömkoncert október 4-én, szombaton a hatéves Firkinnel!



Az iskoláskorúvá érett Firkin meghívja barátait és rajongásig szeretett közönségét egy mozgáskultúrát fejlesztő punkos-táncos estre, október 4-ére a Barba Negra Music Clubba!

Október első szombatján elszabadul a fékeveszett ugrálóparti, és újra ír hangulatot varázsol a csapat a Barba Negra Music Clubba. Ez várható a Firkin zenekar 6. születésnapján!

Egy ilyen évforduló kapcsán adja magát a kérdés, mire volt elég hat év ? A zenekar ez idő alatt hatszor ünnepelte meg jó hangulatú, teltházas koncertekkel az írek nemzeti ünnepét, a Szent Patrick-napot, 10 ország népének (Kanada, Németország, Ausztria, Belgium, Románia, Franciaország, Olaszország, Csehország, Svájc, Szlovákia) pörkölt oda, aludtak Bob Marley szobájában Torontóban, játszhattak azokon a deszkákon, amiket egykor Sting és Kurt Cobain is koptatott, a világ legnagyobb metálfesztiválján a Wacken-en dedikáltak az Arch Enemy mellett, de elkápráztatták a MÜPA ínyenc közönségét is, és egy remek akusztikus koncerttel debütáltak az MR2 Petőfi rádió legendás sorozatában is. Felléphettek a hazai nép-, rock- és popzene nagyjaival itthon, sztárokkal külföldön, sok esetben főzenekarként.

 


A Firkin és a mexikóiak

Október első szombatján tehát hamisíttalan ír kocsmahangulat vár mindenkit a Firkin hatéves életművével, és olyan közreműködő vendégekkel mint Turáni Csongor (ex M.É.Z.) és Szabó Gergely „Szög” (Dalriada).

Meghívott vendégzenekarként különleges bemelegítő tornát tart a mexikói börtönökből szabadult ska, punk, reggae, raggaton, latin és autentikus mexikói elemekkel  ötvözött zenét játszó mexikói Banda Pacheco zenekar.

Firkin 6. születésnapi örömkoncert
Barba Negra Music Club
2014 október 4., szombat
Vendég: Banda Pacheco
19:00 Sör- és kapunyitás
20:00 Izzít: Pacheco (MEX)
21:00 Firkin és vendégei

Web:

www.firkin.hu
https://www.facebook.com/firkinband

 


 

Címkék: 
Firkin