Bejelentkezés

x
Search & Filters

Ossian: 3 hónap alatt dupla platina A Reményhozó album!Töretlen az idén 23. nagylemezével jelentkező Ossian sikere: A Reményhozó album megjelenése előtt hetekkel aranylemez volt az előrendelések alapján, megjelenésekor pedig platina, és azóta is rendíthetetlenül őrzi helyét a legendás zenekar a MAHASZ Top 40 eladási listán az első 10 között, így a lemez ma már duplán elérte a platina státuszt mindössze 3 hónap alatt.
 
Paksi Endre üzenete a rajonóknak:
 
"Hatalmas öröm számunkra, hogy az eddigi legrövidebb idő, – 3 hónap – alatt dupla platinává érett az új Ossian album!!! Már szépen meg is haladta a határt és a jelenlegi részeredmények alapján 2019-ben, a Reményhozó eddig a harmadik legtöbb eladott album helyezését érte el az országban!!! Szeptember 14-én pedig a Barba Negra Track-ben minden Barátunkkal közösen szeretnénk ezt megünnepelni és szokásunk szerint valakinek az Ossian Közönségéből is átadunk majd egy dupla platinalemezt, hiszen ismét Veletek együtt értük el ezt a szép eredményt!!!"
 
 
A Reményhozó turné kiemelt budapesti lemezbemutató állomása szeptember 14-én, a budapesti Barba Negra Track-ben lesz. Ezen az eseményen egy különleges vendég, a lengyel Crystal Viper lesz a zenekar vendége, akik - mint köztudottan Ossian rajongók - a tavaly szeptemberben megjelent Egyek vagyunk című Ossian Tribute lemezen is szerepeltek, - külföldi előadóként egyedül - az Ítéletnap című dallal.
 
Ossian - A Reményhozólemezbemutató koncert
2019.09.14.
Kapunyitás: 18:00
Budapest
Barba Negra Track
 
Jegyárak:
 
3999 Ft - 2019.09.13-ig
4499Ft - a koncert napján és a helyszínen
 
‘A Reményhozó’ lemezbemutató koncert Facebook eseménye itt elérhető