Bejelentkezés

x
Search & Filters

Összehozza a magyar zenészeket a Tankcsapda dobosa



A Hooligans, a Tankcsapda, a Junkies, a Fish!, a Leander Kills, a Kowalsky meg a Vega és más népszerű zenekarok tagjaival is találkozhat a közönség november 6-án Győrben, Fejes Tamás hangszerüzletének ünnepélyes megnyitóján.
 
Győr belvárosában nyitott hangszerboltot a Tankcsapda dobosa. A 350 nm2 alapterületű, kétszintes üzletet november 6-án Fejes Tamás mutatja be az érdeklődőknek, tizenkét népszerű zenekar társaságában. A dedikálással egybekötött nyilvános eseményen a debreceni rockbanda legénysége mellett részt vesznek a Junkies, a Fish!, A Kowalsky meg a Vega, az Ektomorf, a Hooligans, a Dorothy, a Road, a Ganxsta Zolee és a Kartel, az Alestorm, a Useme és a Leander Kills tagjai is.
 
„Több mint 25 éve foglalkozom hangszerekkel, illetve 2000 óta vagyok a Tankcsapdában, ez a két dolog pedig olyan szinten összepasszol, hogy csaknem minden magyar zenész megfordult már nálam valamilyen hangszer vagy speciális dolog miatt. Közülük sokkal nagyon jó viszonyban vagyok, több zenészt támogatunk is különböző eszközökkel. Mindig szívesen jönnek, ha van egy közös megmozdulás” – magyarázza a dobos.
 
Fejes a ’90-es évek közepén Debrecenben, egy garázsban nyitotta meg az első üzletét, mely idővel kinőtte magát és nagyobb helyre költözött. Ma már három városban működik Hangszerarzenál Magyarországon: a debreceni, a budapesti és a győri üzlettel, illetve az ezekhez tartozó webáruházzal együtt a Tankcsapda dobosának van a legnagyobb hangszerforgalmazó hálózata hazánkban. Fejes boltjait nem csak magyar, hanem külföldi zenészek is rendszeresen látogatják, egy-egy exkluzív esemény keretében több világsztár is megfordult nála. Utoljára a Megadeth dobosa tartott workshopot Debrecenben, a budapesti üzletben pedig John Petrucci és a Body Count tagjai is dedikáltak már.
 
„Nagyon jó a viszony az általunk képviselt világmárkák gyártóival, mert látják, hogy teljesen másképp állunk a hangszerkereskedéshez. Nem pusztán megélhetésből, hanem szerelemből csináljuk, ezért nagyon sok olyan dologgal támogatnak minket, mint például az, hogy nemzetközi sztárokat hoznak az üzleteinkbe. Most Andy Timmonst várjuk Amerikából, aki gitárestet fog tartani, de Alice Cooper gitárosa is hamarosan érkezik hozzánk” – mondja Fejes.
 
A győri Hangszerarzenál november 6-ai ünnepélyes megnyitóján ezúttal magyar zenészekkel szervez exkluzív közönségtalálkozót a Tankcsapda dobosa. A meghívott zenekarok aznap délután 15 és 18 óra között dedikálnak a Czuczor Gergely utcai üzletben, ahol természetesen beszélgetni és fotókat készíteni is lesz lehetőség velük. A helyszínről a Győr + Rádió munkatársai egy-egy interjúval élőben jelentkeznek majd. Fejes egyébként azt is elárulta, hogy nemsokára egy 1000 nm2-es üzletet nyit Debrecenben.
 
A győri eseményen ott lesz:
 
Tankcsapda - Lukács Laci, Fejes Tamás, Sidi
Ektomorf – Farkas Zoli, Simon Szebasztián, Zahorán Csaba, Szabó Dani
Kowalsky és a Vega - Sóder, Jimmy, Tobak Dani
Road - Szabó Erik
Hooligans - Tóth Tibi, Késmárki Zsolt
Junkies - Szekeres András, Barbaró Attila, Riki Church
Alestorm - Bodor Máté
Ganxsta Zolee és a Kartel - Takács Vilkó
Fish! - Hámori Dávid, Kovács Krisztián
Leander Kills - Vermes András, Czifra Miklós
Useme - Anga-Kis Miklós
Dorothy - Brigi, Klo