Bejelentkezés

x
Search & Filters

Ozzy Osbourne ikonikus pillanatát idézte meg a Steel Panther (videó)Június 18-án a Hellfest-en lépett fel a Steel Panther, akik ezúttal is eljátszották Ozzy Osbourne jól ismert dalát, a Crazy Train-t, melynek során Michael Starr igyekszik a lehető legpontosabban leutánozni a Sötétség Hercegének jellegzetes stílusát és mozdulatait, a dal végén pedig még egy plüssdenevér fejét is leharapta.
 
A sztorit bizonyára mindenki jól ismeri: 1982. január 20-án Ozzy a Des Moines-i Veterans Memorial Auditorium-ban koncertezett és egy felé repülő denevért játéknak nézett, ezért leharapta a fejét, ekkor azonban vér kezdett folyni a szájába, és mivel a denevérek könnyen veszettséget terjeszthetnek, az énekest azonnal kórházba vitték, ahol két injekciót is kapott. Az énekes az évek során többször is meglovagolta a történet sikerét: 2019-ben például levehető fejű plüssdenevéreket dobott piacra, és a Steel Panther frontembere is egy ilyennel idézte fel a legendássá vált "mutatványt." A dal 19:05-től látható az alábbi videóban.
 
 
A Steel Panther július 1-jén a Barba Negrában lép fel, Ozzy-t pedig a tervek szerint 2023. május 17-én láthatjuk a Budapest Arénában.
 
A Concerto Music bemutatja:
Steel Panther - Heavy Metal Rules Tour
2022. július 1., 18.00
Barba Negra (szabadtér)
 
Jegyárak: early bird: 7.900.- (elfogyott) / 8.900.- / június 1-től 9.900.-
 
Jegyvásárlás a Rock 1 és a Tixa honlapokon. Facebook esemény itt!