Bejelentkezés

x
Search & Filters

Ozzy Osbourne-nak az minden álma, hogy még egyszer koncertezhessenAz eredeti tervek szerint Ozzy Osbourne is fellépett volna az október 6-8. között megrendezésre kerülő Power Trip fesztiválon, az énekes azonban végül egészségi állapota miatt lemondta a koncertjét, így a közönség a Judas Priest-et láthatja helyette a Guns N' Roses, az Iron Maiden, az AC/DC, a Metallica és a Tool mellett.
 
Ozzy felesége, Sharon és lánya, Kelly a Rolling Stone magazinnak adtak közös interjút, amelyben elmondták, hogy Osbourne-nak a szíve szakad meg, amiért nem lehet ott a fesztiválon, mivel az minden álma, hogy legalább még egyszer újra koncertezhessen.
 
Kelly Osbourne: Otthon szóba sem hozzuk ezt a témát, mert tudjuk, hogy a szíve szakad meg tőle. Az minden álma, hogy még egyszer koncertezhessen.
 
Sharon Osbourne: Arra vágyik, hogy ő is a színpadon lehessen, mint a barátai, és nagyon fáj neki, hogy mindenki más ott van, csak ő nem.
 
K.O.: Egy kerekesszékben ülve akár most azonnal is koncertezhetne, mert a hangjával nincs semmi gond.
 
S.O.: De így meg nem akarja.
 
K.O.: Azt mondta, hogy ha nem tudja megadni a rajongóknak azt, amire vágynak és amiért jegyet vesznek a koncertjére, akkor inkább nem csinálja. Senki sem szereti annyira a közönségét, mint apa.