Bejelentkezés

x
Search & Filters

Paul Stanley és Slash évtizedeken keresztül haragban voltak egymássalA KISS és a Guns N' Roses két ikonja Paul Stanley és Slash évtizedeken keresztül haragban voltak egymással, méghozzá egy rövid stúdiós együttműködés miatt, amire mindketten egészen máshogy emlékeznek. Mindez még a GNR első albumának megjelenése előtt történt, a két zenész kapcsolata azonban csak 2006-ban rendeződött
 
Stanley így idézte fel a történteket: "nem voltak elégedettek a keveréssel, ezért Slash egyszer csak felhívott és a segítségemet kérte, de aztán elég érdekesen emlékezett vissza erre az egészre, és azt állította, hogy én csak úgy kéretlenül bele akartam szólni a dolgaikba. Nem sokkal ezután az is kiderült, hogy mindenféle baromságot terjesztett rólam a hátam mögött: azt híresztelte, hogy meleg vagyok és szidta a stílusomat. Ez még azelőtt történt, hogy a cilinder, a napszemüveg és a cigi a védjegyeivé váltak volna. Valószínűleg az én káromra akarta megmutatni, hogy ő mekkora rocksztár, de ez akkor sem így megy. Segítségért fordul hozzám, aztán elmond mindennek a hátam mögött? Jobb lesz, ha megtanulja, hogy nem szép dolog így keverni a szart! Amúgy meg menjen a picsába!"
 
Paul Stanley
 
Slash valóban máshogy emlékszik az egészre: "egy kis ideig producerként dolgozott velünk, még az első albumunk megjelenése előtt. Az az igazság, hogy egyáltalán nem is vágytunk erre az együttműködésre, de bevállaltuk, mert Steve Adler imádta őt. Aztán adtam egy interjút a Los Angeles Times-nak, amiben volt valami sértő megjegyzésem Paul-ról, mire ő azzal jött, hogy soha többé nem segít olyanoknak, akik így kavarják a szart. Hosszú évekig egyáltalán nem is beszéltünk ezután. Csak 2006-ban tisztáztuk ezt, amikor én is benne voltam a VH1-os KISS Rock Honors-ban. Akkor megbeszéltük, hogy fátylat borítunk erre az egészre, és azóta nagyjából rendben vagyunk."
 
Slash