Bejelentkezés

x
Search & Filters

A Pearl Jam 1996 után végre visszatér Budapestre!

A Pearl Jam 2020 júniusában és júliusában egy tizenhárom állomásos európai turnén vesz részt. A zenekar nyári körútja június 23-án kezdődik Frankfurtban, és július 22-én ér véget Amszterdamban. A turné részeként a banda négy fesztiválon is fellép: a Lollapaloozán Stockholmban és Párizsban, a belga Rock Werchteren, valamint a londoni BST Hyde Park fesztiválon.
 
A Pearl Jam 2020-as európai turnéja olyan városokba is eljut, ahol hosszú évek óta nem léptek fel: mint például Frankfurtban 1992 óta, Budapesten 1996 óta, Zürichben 2000 óta nem volt koncertjük.
 
 
2015. október 22-én volt a Pearl Jam első koncertjének 25 éves évfordulója. Azóta tíz stúdióalbum, több száz fantasztikus élő koncert - és az azt követő bootleg kiadások -, továbbá világszerte több mint 85 millió eladott album köthető a nevükhöz - és a zenekar továbbra is sikeres mind a rajongók, mind a kritikusok körében.  2017-ben beiktatták őket a Rock and Roll Hírességek Csarnokába is.
 
Budapest végre része lesz ennek az európai turnénak, a Pearl Jam 2020. július 15-én lép fel a Budapest Arénában! Előzenekar a White Reaper.
 
A hivatalos rajongói klub tagjainak minden (nem fesztivál) fellépésre elővásárlási lehetőségük van, amely a turnébejelentés pillanatától december 5. 11 óráig tart. 
 
A budapesti koncertre a belépők december 7-én 11 órától kaphatók a www.livenation.hu és a  www.funcode.hu oldalakon keresztül. 
 
 
A Pearl Jam 2020-as európai turnéjának állomásai:
 
június 23. Frankfurt, Németország - Festhalle
június 25. Berlin, Németország - Waldbühne
június 27. Stockholm, Svédország - Lollapalooza Stockholm Festival
június 29. Koppenhága, Dánia - Royal Arena
július 02. Werchter, Belgium - Rock Werchter Festival
július 05. Imola, Olaszország - Autodromo Internazionale Enzo e Dino Ferrari
július 07. Bécs, Ausztria - Wiener Stadthalle
július 10. London, Egyesült Királyság - American Express presents BST Hyde Park Festival
július 13. Krakkó, Lengyelország - Tauron Arena
július 15. Budapest, Magyarország - Budapest Aréna
július 17. Zürich, Svájc - Hallenstadion
július 19. Párizs, Franciaország - Lollapalooza Paris Festival
július 22. Amszterdam, Hollandia - Ziggo Dome
 
 
A Pearl Jam 12 napja:
 
Az ünnepi időszak megkezdéseként, a Ten Club ma elindítja “12 Days of Pearl Jam” címmel új játszási listáját, aminek keretén belül 12 Pearl Jam karácsonyi dal lesz elérhető - először csak digitális formában és a Spotify ünnepi dalkínálatában.
 
További részletek a www.pearljam.com oldalon.