Bejelentkezés

x
Search & Filters

Pénteken érkezik a Beatrice új koncertalbuma, Kékkői Zalán lett Feróék új gitárosa



Most pénteken, azaz február 16-án megjelenik a Nagy Feró vezette Beatrice friss lemeze, mely a tavaly év végi Barba Negra Music Club-ban rögzített koncert felvételeit tartalmazza.
 
A kiadvány ide kattintva előrendelhető. 
 
 
Nagy Feró és a Beatrice - Az első 40 év - Live! / 2018, Hammer Records
 
01. Üzenetek
02. Csodálkozol, hogy iszom
03. Jerikó
04. Jól érzem magam
05. Lúzer
06. Fáj a szívem
07. Altatás
08. Nagyvárosi farkas
09. Nem kell / Nem kell olyan isten
10. Jáiáó, eládió
11. Térden állva
12. Ronda lány
13. Én is egy kicsit
14. XX. század
15. Fagyi
16. Mielőtt elmegyek
17. 8 óra munka
18. Azok a boldog, szép napok
19. Adja az Isten (Ady Endre)
 
 
Feró pályafutását, valamint a zenekar fennállásának 40. évfordulóját ünnepli a banda 2018-ban, ennek alkalmából nagyszabású életműkoncertet tartanak a Papp László Budapest Sportarénában április 7-én. A show egyik különlegességét a vendégek jelentik - nem kisebb nevek lépnek színpadra az este folyamán, mint Kalapács József, Varga Miklós, Mező Misi, Pásztor Anna, Wahorn András, F. Zámbó Öcsi, az ős-Beatrice tagságból pedig a jelenlévők sorát erősíti Gidófalvy Attila, Donászy Tibor, valamint Miklóska Lajos.
 
A rendezvény Facebook eseménye itt elérhető
 
 
Mindeközben a zenekar bejelentette, hogy Magasvári Viktor gitáros helyét egy új tag veszi át a bandában, de a csapatban 2003 óta játszó Viktor a jövőben a Beatrice örökös tagja marad, és április 7-én is ott lesz az Aréna-koncerten. Az új gitáros Kékkői Zalán (Ákos, Káosz Központ, ex-Psycho).
 
“Magasvári Viktor Gyula - kitűnő gitárosunk - a családjával ideiglenesen Bécsújhelyre költözik. Nehéz döntés volt ez részéről, hogy a gyerekeit, vagy távol a családjától a zenélést választja. Mindannyian úgy gondoltuk, hogy nyilván a család a fontosabb. Magasvári Viktor Gyula a Beatrice örökös tagja.
 
Úgy döntöttünk közösen, hogy a jövőben bármelyik koncertünkön beszállhat a bandába. Április 7.-én is ott lesz az Arénában!!!!....meg az összes nagyobb fesztiválon, de Viktort ismerve bármikor megjelenhet egy kocsmai klub-koncerten….és akkor nincs kegyelem!
 
Az új gitárosunk Kékkői Zalán. Kérlek szeressétek….mi már szeretjük…”