Bejelentkezés

x
Search & Filters

Pénteken ingyenes bulin ünnepli 4. szülinapját a Red Swamp a Robotban



A magukat csak “smoker-metal” műfajba soroló Red Swamp egyedi módon keveri a stoner és sludge hatásokat - zenéjükben felfedezhető a Black Sabbath, a Down, a Pantera, a Clutch, a Crowbar, a Lamb of God és még sok más zenekar lenyomata. 
 
A srácok 2015 óta borzolják a magyar underground színtér szőrzetét alulról-felülről, játszottak a Clutch, a 1000mods, és a Belzebong előtt is, második, kiváló visszhangú nagylemezük, a Desertdrive pedig tavaly április 20-án jelent meg (#420), a 2016-os Tiszassippi méltó utódjaként.
 
 
2018-ban sok helyen megfordult a zenekar itthon, és külföldre is kimerészkedett, eddigi legsűrűbb fesztiválszezonjuk után sikeres őszi turnét zártak. Év végére a banda új, állandó tagokkal erősítette magát - az új felállást már tavaly év végén volt alkalom meglesni a Trillion és a Dungaree társaságában Fehérváron, de Budapesten most először mutatkozik be a füstös metálgépezet Nagy Dani gitárossal és Illés Ádám dobossal.
 
A frissítés a vártnál is több energiával turbózta fel a csapatot, ennek eredményeképpen egy friss új dalt is visznek a február 15-ei Robotos bulira. Az este fényét tovább növeli a budapesti space/stoner rock-ot játszó Autopilot, akik szintén új anyaggal készülnek.
 
A nívós alkalomra tekintettel a buli ingyenes, hiszen csak úgy lehet megfelelően ünnepelni, ha minél többen vagyunk, így a Swamp legénység nagy szeretettel várja minden eddigi és jövőbeli rajongóját pénteken a Robotba, ahol enyhe agyeldobás és minimum önfeledt derékból bólogatás várható. Facebook esemény itt