Bejelentkezés

x
Search & Filters

Peruék bandája újra támad! Április 17-én születésnapi AC/DC bulit ad a RedHeart!Új szólógitárossal, de a régi hangulatban tolja a boogiet majd a IV. éves RedHeart a Dürer Kertben. A Tribute to Rock Monsters már a harmadik bulijához érkezett. Áprilisban a nagyszínpadon hallható és látható lesz a Metallica, Manowar és az Iron Maiden is.

Természetesen az előbb felsorolt együttesek nem teljes valójában, hanem tribute zenekaruk formájában lesznek jelen, akárcsak a RedHeart által életre keltett AC/DC is. Peruék csapata elérkezett a bűvös negyedik szülinaphoz és Nagy Dénes személyében egy olyan szólógitáros érkezett a neves évforduló alkalmából az együtteshez, amiről csak álmodtak korábban. Ugyanis a volt Kőbányais srác kezeiben 100%-ban ott van az AC/DC muzsika, ami jelen helyzetben nagyon passzol a RH-ba. Tavaly júliusban már egy fél koncert erejéig muzsikáltak együtt a srácok Dénessel, ami sokak nagy örömére már teljes műsoridőben fog folytatódni!

A bulin fel is csendülnek meg majd a jól megszokott ausztrál slágerek és egy igazi időutazás lesz a buli ahogyan azt megszokhattuk. A januári koncerten felcsendült az új dalok közül a Rock or Bust, ami óriási siker volt, így most sem marad el ez a kiváló szerzemény. „Új” dalként a Hells Bells érkezik és még egy hazatérő vendég is. Kapitány Bernát hazalátogat a bulira Angliából és beszáll gitározni két dal erejéig. Az izmos ritmusgitáros munka miatt távozott tavaly a banda tagjai közül, de a jó viszony megmaradt és a szülinapi bulit semmiképpen sem szerette volna kihagyni. Április 17-én tehát ünnepi hangulat lesz a RedHeart AC/DC tribute shown számos eddig még nem említett meglepetéssel, úgyhogy ott helyetek!

 


 
Címkék: 
RedHeart
ac dc