Bejelentkezés

x
Search & Filters

Pink Floyd: az internetes cenzúráról és az amerikai adózási rendszerről beszélt Roger Waters

A Pink Floyd alapító énekes-basszusgitárosa, Roger Waters nemrég a Rolling Stone magazinnak adott interjút, amelyben az internetes cenzúráról és a korrupt amerikai adózási rendszerről is elmondta a véleményét.
 
"A jelenlegi helyzet nagyon aggasztó. Mindent egy szűk réteg irányít és tart kézben, amelynek tagjai a Pentagonban tartanak titkos gyűléseket és természetesen erősen kötődnek a kormányhoz. Ilyen szempontból teljesen mindegy, hogy Trump vagy Biden az elnök, mert mindketten ugyanazokat az alapelveket követik és arra törekszenek, hogy annyi pénzt húzzanak le az emberekről, amennyit csak lehet. Még tovább tömik a gazdagok zsebét, a többiekkel pedig nem foglalkoznak és el is hallgattatnak mindenkit, aki olyasmit mond, ami nem tetszik nekik. Csak akkor érhetünk el komoly változást, ha mindannyian közösen fellépünk ellenük, mielőtt még teljesen tönkretennének minket.
 
Ugyanez a helyzet az adózási rendszerrel is, ami szintén nagyon frusztráló. Az állam mindenre ráteszi a kezét és azok közt osztja szét a pénzünket, akik már egyébként is multimilliárdosok. Ebben az országban mindig minden a pénzről szól, a háborúkat is ezért vívjuk meg, de sokan még mindig nem látják ezt át, pedig szinte kiszúrja a szemüket."