Bejelentkezés

x
Search & Filters

Pink Floyd show az A38 hajón: vetítés, lézer és a szokásos fergeteges hangulat

A Keep Floyding közel két évtizedes múlttal rendelkező zenekar, mely a Pink Floyd zenéjének tolmácsolását tűzte ki fő céljául és ápolja a progresszív rock legszebb hagyományait. Szeptember 21-én az A38 hajó színpadán nem kisebb feladatra vállalkozik a zenekar, mint az 1994-es Pulse koncert megidézése. 
 
Vetítés, lézer és a szokásos fergeteges hangulat várja minden kedves vendégünket, aki ezen az estén velünk tart. A jól ismert és nagyon népszerű hanganyag kompromisszummentes megszólaltatása mellett természetesen most is odacsempészünk egy kicsit magunkból – azt a zeneiséget, ami mára a Keep Floyding védjegyévé vált.
 
 
Minden törzsvendégünket és új koncertlátogatót is nagy szeretettel várunk - a koncerttel kapcsolatos további információk hamarosan érkeznek. Egy kérés a zenekar részéről: menjetek biztosra a jegyvásárlással, ne hagyjátok az utolsó pillanatra, nekünk is nagy segítség és a Ti bejutásotok is biztosítva van így! (és nem mellesleg olcsóbb is az elővétel.)
 
Nagyon örülünk, hogy újból játszhatunk nektek az egyik kedvenc koncerthelyszínünkkön, gyertek, bulizzatok velünk egy hatalmasat, és mint mindig: Keep Floyding!