Bejelentkezés

x
Search & Filters

Popmetal és vérfarkasok a templomban: Powerwolf és Amaranthe érkezik ősszel a Barba Negrába



Novemberben egy igazán különleges trió turnéja éri el Budapestet: a Barba Negra színpadán a power metalt játszó, a vallásos témákat szatírával bőségesen megfűszerező vérfarkasos német Powerwolf és a popos, elektronikus zenét power metallal, metalcore-ral 3 énekessel egyedi egyveleggé kikeverő svéd Amaranthe lép fel, őket pedig egy német heavy metal csapat, a Kissin’ Dynamite kíséri. Mindhárom zenekar új albumát mutatja be!
 
2018-ban nagy dolgokra számíthatsz a Powerwolf-tól. A power metal abszolút főpapjai folytonosan túltesznek saját magukon minden egyes új kiadvánnyal, melyekkel világszerte egyre több új rajongót csábítanak magukhoz, igazán maradandó ez pedig úgy lesz, ha látjuk őket a színpadon is. A német farkasok élőben a zene mellett olyan pazar látvánnyal és előadással egészítik ki a koncertet, amelyet garantáltan nevetve, jókedvűen fogsz végigbulizni, nincs az a rossz kedv amelyet ne feledtetne teljesen el egy Powerwolf koncert! 
 
A legutóbbi, Blessed & Possessed (2015) című album megjelenése után hamar aranylemez státuszt ért el első alkalommal Csehországban, és a német Top 100-ben foglalt el helyet 9 héten át, felérve egészen a 3. helyig. Korábbi anyagaik szintén hasonlóan előkelő helyet foglaltak el a német és nemzetközi zenei listákon. 
 
A következő, the Sacrament of Sin című lemezük július 20-án - jövőhét pénteken - fog megjelenni a Napalm Records kiadásában: a dühös, epikus, súlyos hangzású hetedik anyaggal a zenekar hű maradt önmagához és egyedi megszólalásukhoz, amiről mindenki azonnal felismeri őket. A Sacrament of Sin több, mint egy tucatnyi új metal-zsoltár, egyenesen belemászik a füledbe fogós dallamaival és ragadós, énekelhető kórusokkal. 
 
 
Társuk nem kisebb név, mint a 2007-ben Olof Mörck gitáros és Jake E énekes alapította Amaranthe, akik alig pár év alatt váltak egy olyan stílus képviselőivé, amelyet majdnem teljesen egyedül hoztak létre. A kezdetben melodic death metalt továbbfejlesztő zenekar hamar rátalált Elize Ryd énekesnőre, akivel már 3 énekeses felállásban folytatták. Karakteres zenéjükbe erős szintetizátor dallamokkal és elektronikus betétekkel vegyítették bele a power metal, metalcore, hard rock és popzenei hatásokat, amelyet Elize hangja mellett két - tiszta és hörgős - férfi énekes tesz összetéveszthetetlenül egyedivé. 
 
A banda épp gőzerővel dolgozik ötödik lemezén, melyen már Nils Molin (Dynazty) tölti be az alapító énekes Jake E helyét, aki 2017-ben távozott a zenekarból. 
 
 
A két főzenekar előtt a Kissin’ Dynamite melegít be, akik 2006 óta folyamatosan törnek felfelé a glam rock és heavy metal szeretői között. Ők is új lemezzel érkeznek, a 2016-os Generation Goodbye folytatása a Metal Blade gondozásában Ecstasy címmel jelent meg július 6-án.
 
 
Jegyárak:
 
6999 Ft - augusztus 31-ig (kizárólag a Rock1 rendszerén)
7999 Ft - elővételben
8999 Ft - a koncert napján és a helyszínen 
 
A jegyrendeléshez klikk ide
 
A Hammer Concerts bemutatja:
Wolfsnächte Tour 2018
Powerwolf
Amaranthe
Kissin’ Dynamite
2018. 11. 04.
Barba Negra Music Club
 
A koncert Facebook eseménye itt elérhető!