Bejelentkezés

x
Search & Filters

Progressive Nation At Sea 2014 - Tengeri fesztiválra indulnak a progresszív rock/metal nagyjai

Bejelentették a Progressive Nation At Sea 2014 programtervét! Hogyan zsúfoljunk huszonhat zenekart mindössze négy napba? Ez azért nem könnyű... és mégis...

A Progressive Nation 2014-ben is a nyílt tengeren nyomja. Csatlakozzatok ti is erre a hihetetlen zenei eseményre, melyre 2014. február 18-a és 22-e között kerül sor az előkelő Norwegian Pearl-ön, amely Miami-ból a Bahamákig (Great Stirrup Cay és Freeport) szállítja utasait.

Ez a zenei fesztivál a tengeren olyan feledhetetlen élményt nyújt, mellyel egy szárazföldi fesztivál nem veheti fel a versenyt.Ráadásul négy nap a csodálatos Karib-tengeren egy minden igényt kielégítő luxushajón, ahol reggeltől estig élvezhetitek a zenét több színpadon, negyvennél is több műsor keretein belül. Emellett olyan kikapcsolódási és szórakozási lehetőséget is kínálnak, mint például a Q&A's, valamint kedvenc előadóitok programjai és workshopjai.

Huszonhárom fellépő már biztosan ott lesz a fedélzeten:

Transatlantic, Portnoy Sheehan MacAlpine Sherinian, Jon Anderson, Adrian Belew's Power Trio, Devin Townsend Project, King's X, Spock's Beard, The Flower Kings, Pain Of Salvation, Anathema, Riverside, Periphery, Animals As Leaders, The Safety Fire, Tony Harnell & Bumblefoot, Bigelf, Beardfish, The Dear Hunter, Haken, Jolly, Anneke Van Giersbergen, Mark Mikel és Mike Portnoy fiának zenekara, a Next To None.

 


 

Címkék: 
Progressive Nation At Sea 2014