Bejelentkezés

x
Search & Filters

Punkhenger turné november 8-án Debrecenben, a Roncsbárban



A punk szó, kifejezés jelentése mind a mai napig megoszlik az emberek gondolataiban. Életérzés? Stílus? Eszme? Azt gondolom, érdekes téma lesz mindig is, már csak nosztalgiából, visszagondolva a régi nagyokra, mint például a Sex Pistols, The Clash. Szerintem elég nagy felbujtást keltettek.

Zeneileg egyszerű, hogy mindenki csak a lényegre figyeljen!! Most három olyan zenekar mondja régi és új dalaival az anarchia lényegét, kiknek van már elég tudás a fejükben a történelemről, politikáról, no meg elég felháborodást keltett már.

Elhangzott pár szó, aminek köze lehet a punkhoz, hisz mindenki a összemorzsázgatja a tudását. Az egyetlen dolog, amit nem lehet elvenni, hisz a fejünkben van, illetve az élmények.

Hozzácsaphatunk a listához egy ilyen tudást és élményt, meg egy hatalmas bulit, 2013. november. 8.-án, Debrecenben, a Roncsbárban.

Természetesen nagy buli lesz, mikor okoztak a punkok csalódást?!... Erről fog gondoskodni a Hatóságilag Tilos, a hangulatról a Prosectura, és az eszmékről, zúzásról a HétköznaPI CSAlódások, valamint elő-előzenekarként a Timebomb.

Kapunyitás: 19:00
 
20:00: Timebomb (Rancid cover)
 
21:00: Hatóságilag Tilos

 


 
22:30: HétköznaPI CSAlódások

 


 
00:00: Prosectura

 

 

 

Címkék: 
Hatóságilag Tilos
Prosectura
HétköznaPI CSAlódások