Bejelentkezés

x
Search & Filters

Punkot a télbe! - Koncertest november 30-án, a szegedi Club Noir-ban



A SunCity Booking jóvoltából, november 30-án kerül megrendezésre a ’Punkot a télbe’ című koncertsorozat a szegedi Club Noir-ban. Azt est főzenekara a budapesti Kozmosz, valamint három további banda: a The Fly, a Bad Taste és a BrainZtorm gondoskodik a kiváló hangulatról.

A Kozmosz 2010 augusztusában alakult, és szűk két év alatt a hazai zenei élet egyik ikonikus bandájává vált szókimondó dalszövegeivel, és húzós, kemény zenei témáival. A csapat legújabb klipje két hete jelent meg ’Stabil oldalfekvés’ címmel.
 


A Bad Taste egy szegedi illetőségű zenekar, mely 2008-ban alakult. Röviden az általuk felállított négy őselemmel jellemezhető a zenekar: Pokol, Halál, Sör, Pina. Azt gondolom, ez mindent elárul.
 


A 2008-ban szintén szegeden alakult BrainZtorm a High School Rock stílusban tevékenykedik, Green Day, Sum 41, Blink 182, The Offspring dalokat zúzva. A Brainerek idővel belekóstoltak kicsit a magyar nyelvű nótákba is, és saját számok írását is tervezik.
 


A The Fly 2012 őszén alakult Szentesen. A zenekar megalakulásában óriási szerepet játszott az a 6 üveg bor, amit egy véletlen találkozás, és közös utcazenélés után a srácok fizetségként kaptak. Még aznap feltankoltak és elkészítették első számukat, a ’Semmitől se’ félsz’-t. A zenekarral nemrég készült interjút itt olvashatjátok.

 

 

A SunCity Booking bemutatja: Punkot a télbe!

 

Kezdés: 20:00

 

Zenekari támogatás: 600 Ft

 

A zenekarok elérhetőségei.

 

https://www.facebook.com/Kozmoszzenekar?fref=ts
https://www.facebook.com/badtasterocks?fref=ts
https://www.facebook.com/brainztormband?fref=ts
https://www.facebook.com/theflymusic?fref=ts

 

 

Címkék: 
Kozmosz
Bad Taste
BrainZtorm
The Fly