Bejelentkezés

x
Search & Filters

Queen: egy operatőrrel balhézott Brian May



A Queen gitárosa, Brian May a napokban az ausztráliai Brisbane-ben járt, ahol kedvesen fogadta a rajongókat, miután leszállt a magángépével. A helyszínre érkezett a 7News egyik riportere is, aki meg akarta örökíteni, ahogy May autogramot osztogat és beszélget a rajongókkal, a zenész azonban előbb udvariasan, majd egyre erélyesebben próbálta elküldeni őt.
 
"Hagyd ezt abba! Ez nem erről szól. Már megbocsáss, de kértem, hogy ne! Azt akarod, hogy eldurvuljon a dolog? Mert ha nem teszed le most a kamerát, valami nagyon csúnya fog történni. Nem viccelek."
 
A férfi ezután letette a kameráját, azonban elővette a mobilját, hogy azzal készítsen további felvételeket, May viszont ezt sem díjazta.
 
"Szóval most a telefonoddal próbálkozol? Nagyon okosnak hiszed magad, igaz? Egy igazi élősködő vagy. Hagyj minket békén!"
 
A harmadik "menet" már az Instagramon zajlott, ahol a gitáros egy videóban összegezte a történteket.
 
"Először is szeretném megköszönni, hogy olyan sokan eljöttetek és hogy annyi támogató üzenetet kaptam a Brisbane-i reptéren történt incidens után. Egyelőre nem vagyok túl jól, de hamarosan rendben leszek. Ha az volt a csatorna célja, hogy tönkretegye a napomat, akkor sikerült."