Bejelentkezés

x
Search & Filters

Queens Of The Stone Age: ezért kért távoltartási végzést kért Josh Homme ellen volt felesége a közös gyerekeik miatt



A Queens Of The Stone Age frontembere, Josh Homme volt felesége, Brody Dalle távoltartási végzést kért a zenész ellen két közös gyerekük, a 10 éves Orrin és az 5 éves Wolf miatt, a benyújtott indítványt azonban két bíróság is elutasította.
 
Dalle a kérvényben a gyerekekre hivatkozva azt írta, hogy Homme több alkalommal is ittasan vezetett, amikor vele voltak a kocsiban, Orrin-nak pedig egyszer megfogta a nemi szervét, valamint rendszeresen piszkálta: bökdöste a mellkasát, ütögette a fejét, pöckölgette a fülét és "dagadtnak" nevezte" őt, továbbá állítólag kijelentette, hogy meg fogja ölni Brody jelenlegi párját. Wolf szintén beszámolt az ittas vezetésekről, emellett pedig elmondta, hogy apjuk sokszor megfogja a nyakukat és a fülüket, illetve csúnyán beszél az anyjukról, és ezek miatt félve megy el hozzá.
 
Brody Dalle azt indítványozta, hogy Homme ne mehessen 100 méternél közelebb a gyerekekhez és a család kutyájához, a kérvényt azonban a Los Angeles-i és a Santa Monica-i bíróság is elutasította. Josh ügyvédje így fogalmazott ezzel kapcsolatban: "Miss Dale már korábban is előhozakodott ezekkel a hamis vádakkal a rendőrségnek, a gyermekvédelemnek és a családjogi bíróságnak, de egyik szervezet sem tett lépéseket a hazugságai alapján. Miss Dale állításaiból egy szó sem igaz, de a gyermekek érdekében nem szeretnénk további nyilatkozatokat tenni ebben az ügyben."