Bejelentkezés

x
Search & Filters

A rajongókkal együtt segít korábbi énekesén a Decapitated2007. október 28-án a Decapitated turnébusza egy teherautóval ütközött az orosz-fehérorosz határon, amelynek következtében a banda mindössze 23 éves dobosa, Witold "Vitek" Kieltyka belehalt a sérüléseibe, a frontember, Adrian "Covan" Kowanek pedig lebénult, a zenekar többi tagja azonban nem engedte el a kezét, és most ismét segíteni szeretnének rajta, méghozzá a rajongókkal közösen.
 
A Go Get Funding-on létrehozott támogatói oldalon az alábbi leírás olvasható: "Adrian a Decapitated nevű lengyel death metal banda énekese volt. Őt hallhattátok a 2006-os Organic Hallucinosis albumon, egy évvel később azonban egy balesetben Vitek meghalt, Adrian pedig teljesen lebénult a sérüléseitől.
 

 
Karácsony alkalmából szeretnénk minél többet segíteni a családján. Elsősorban egy új állítható ágyra gyűjtünk, amelynek legalább háromféle állása van. Ez különösen a terápiák során lenne nagyon praktikus számára. Egy ilyen ágy a különböző funkcióktól függően 4-6000 euróba (1,6-2,4 millió forint) kerül, ezért egy 6000 eurós célt állítottam be, de ha több pénzt gyűlik össze, a fennmaradó összeget a kezelések fedezésére fordítjuk majd. Nagyon köszönjük mindenkinek, aki korábban segített a kerekesszékre és a Healy-készülékre való gyűjtésben, valamint a kórházi költségek fedezésében a koronavírussal vívott harca után! Bízunk benne, hogy ezúttal is sokan segítetek egy kis adománnyal vagy egy megosztással, és együtt megkönnyíthetjük az életét. Adrian, hatalmas harcos és igazi példakép vagy! Küzdj tovább!"
 
A támogatói akció nagyon sikeresnek bizonyul, ugyanis már most összegyűlt 5719 euró (2,3 millió forint) a kitűzött 6000 eurós (2,4 millió forint) célból.