Bejelentkezés

x
Search & Filters

Red Hot Chili Peppers: apja barátnőjével vesztette el a szüzességét Anthony Kiedis



A Red Hot Chili Peppers frontembere, Anthony Kiedis kapcsolata igazán különleges volt az édesapjával, Blackie Dammett-tel, aki a színészet mellett dílerként is tevékenykedett, és az énekes is rajta keresztül ismerkedett meg a drogok világával. Emellett egy másik meghatározó élménye is hozzá köthető: mindössze 12 évesen apja akkori barátnőjével, egy 18 éves lánnyal vesztette el a szüzességét.
 
"Csak pár napja voltam apámnál, amikor behívott a konyhába, ahol egy gyönyörű 18 éves lánnyal ült az asztalnál. Azon a héten éppen vele lógott. Megkérdezte, hogy elszívok-e egy jointot, de azt kérte, hogy legyek óvatos, nehogy fuldokolni kezdjek a köhögéstől. Pár perccel később betéptem és fantasztikus érzés volt. Gyógyszerként hatott rám. Megnyugtatta a lelkemet és megélénkítette az érzékeimet."
 
Ugyanekkor történt, hogy a csupán 12 éves Anthony lefeküdt az említett 18 éves lánnyal, amiről Scar Tissue című életrajzi könyvében is olvashatunk.
 
"Blackie 18 éves barátnője táncolt Anthony-nak, aki megkérdezte az apjától, hogy átélhetné-e az első szexuális élményét a lánnyal, Blackie pedig beleegyezett. Összerakott egy nagy ágyat nagy matracból és a fia mellé fektette a lányt. Így vesztette el Anthony a szüzességét."