Bejelentkezés

x
Search & Filters

Red Rockets - Új, lírai dalhoz készült klippel jelentkezett a szombathelyi dirty rock 'n' roll csapat!



Augusztus 13-án megjelent a Red Rockets legújabb videoklipje, amit 'Az utolsó percben' című lírai hangvételű dalhoz forgattak. A dal egyébként a Hajt a vér kislemezen található. A dal felvétele az Ecseri Vasmű studioban történt, Weisz László segítségével. Ez a zenekar 5. teljes értékű videoklipje. A klipet Kiss Márton, a zenekar volt gitárosa írta és rendezte.

A Red Rockets 08.24. én fellép a X. Zorall Sörolimpián Alsóörsön, illetve 08.26-án a nagy múltú Sitkei Rockfesztiválon, amely 31. alkalommal kerül megrendezésre.
Szeptembertől folytatódik az országos turné a Kalapács zenekarral, ami egészen 2018 nyaráig tart majd.

2017. november 17-én Szombathelyen a Végállomás Klubban kerül megrendezésre a Red Rockets 5. születésnapi koncertje. A koncertből DVD felvétel készül, ami egy interjú DVD-vel együtt kerül megjelenésre.

 

 

A szombathelyi Red Rockets 2012 novemberében alakult, ez idő alatt közel 100 koncertet adtak határon innen és túl. 2014-ben megnyerték a Pulzus Tehetségkutató különdíját. Eddig 2 kislemezük jelent meg szerzői kiadásban: 2015 "Úgy kell mint a levegő", 2016 "Hajt a vér".

Stílusuk a dirty rock n rollhoz áll a legközelebb, azonban a rockzenén belül több stílust is átölelnek. Dalaikra jellemzőek a változatos dalszerkezetek, mély tartalmú szövegek, energikus előadásmód.

 

A zenekar Facebook oldala itt elérhető.