Bejelentkezés

x
Search & Filters

Remekül tükrözi a júliusban megjelenő lemez hangulatát és zenei irányát az új Sear Bliss dal: 'Shroud'

Júliusban jelenik meg az idén 25 éves Sear Bliss nyolcadik albuma, a Letters From The Edge, amelyről most meg is érkezett az első új dal, a Shroud egy szöveges videó kíséretében, amit a zenekar gitárosa, Kovács Attila készített, a frontember, Nagy András pedig elmondta, miért éppen a Shroud-ra esett a választásuk.
 
"Nehéz helyzetben voltunk, amikor a kiadó megkérdezte, hogy melyik dalt mutassuk be az album megjelenése előtt, mert úgy éreztük, mindegyikhez tudnánk valamilyen izgalmas videót készíteni. Végül a Shroud mellett tettük le a voksunkat, mert remekül tükrözi a lemez hangulatát és zenei irányát. Azt nem árulnám el, hogyan született ez a dal és mi az üzenete, ezt inkább a hallgatókra bízom. De annyit azért elmondok, hogy a zene és a szöveg is nagyon személyes, az pedig, hogy a videó Attila munkája, fényes bizonyítéka a zenekart jellemző egységnek."
 
 
A Letters From The Edge album dallistája:
 
01. Crossing The Frozen River 
02. Forbidden Doors 
03. Seven Springs 
04. A Mirror In The Forest 
05. Abandoned Peaks 
06. Haven 
07. The Main Divide 
08. Leaving Forever Land 
09. At The Banks Of Lethe 
10. Shroud
 
 
A Sear Bliss legközelebb a IV. Hagyományőrző Rába Ünnepen és a Rockmaratonon áll színpadra, novemberben pedig egy nagyszabású fellépés várható, amely egyszerre lesz lemezbemutató és huszonöt éves jubileumi koncert. Hamarosan ennek a részletei is kiderülnek, a friss fejleményekkel kapcsolatban érdemes követni a zenekar Facebookját