Bejelentkezés

x
Search & Filters

Ritchie Blackmore feleségével készült közös Avantasia dalhoz érkezett friss videó: ’Moonglow’



A május 6-án a Barba Negra Trackben koncertező Avantasia Ritchie Blackmore feleségével, Candice Night-tal készített közös dalt, melyhez most videoklip is készült. A tétel a címadó dala a németek tegnap megjelent legújabb albumának.
 
A zenekarvezető Tobias Sammet, akit az Edguyból is ismerhetünk, a következőket mondta a dalról: „Találtunk egy dalt a lemezen, ami belefér a négyperces keretbe, így működhet kislemezként. Ráadásul a rövidsége ellenére tökéletesen reprezentálja az Avantasia világát. Utólag okoskodhatok, hogy a Mike Oldfield iránti csodálatom tökéletes igazolást nyer, ami persze nem szándékos, de nem lehet elmenni sem mellette. A csodálatos Candice Night elképesztő énekteljesítményt nyújt, és őszintén szólva, én is, haha! A ’Moonglow’ egy kinyilatkoztatás a Hold és az éjszaka iránti szerelemről, betekintést enged egy másik világba és szentségének megtapasztalásába.”
 
 
A ’Moonglow’ dallistája:
 
01. Ghost In The Moon
02. Book Of Shallows
03. Moonglow
04. The Raven Child
05. Starlight
06. Invincible
07. Alchemy
08. The Piper At The Gates Of Dawn
09. Lavender
10. Requiem For A Dream
11. Maniac
12. Heart (bónusz)
 
 
A Concerto Music bemutatja: Moonglow World Tour 2019
2019. május 6., hétfő 18 óra
Budapest, Barba Negra Track
Tobias Sammet’s Avantasia koncert
 
Belépő: early bird jegyek limitált számban: 8900 Ft. Normál elővételes jegy 9900 Ft, május 1-től 10.900 Ft.
 
Jegyek kaphatók a www.rock1.hu és a www.tixa.hu weboldalakon, a Ticketportal hálózatában, valamint postai utánvéttel a www.concerto.huoldalon, továbbá a CD Pince és Headbanger üzletekben és a Barba Negra Track pénztárban.