Bejelentkezés

x
Search & Filters

Rob Halford: "a metalos közösség maximálisan elfogadó"A Judas Priest frontembere, Rob Halford a Loudwire Nights podcast vendége volt, ahol beszélt a zenekar 55 éves fennállásáról és a metalos közösség nyitottságáról is.
 
"Egy Priest koncert manapság igazi eseménynek számít, mert ha minden igaz, mi vagyunk az egyik legrégebbi - majdnem legöregebbet mondtam, de gyűlölöm ezt a szót - metal zenekar. 55 éve játszunk ilyen zenét és még mindig nagyon is aktívak és relevánsak vagyunk. A közönségünk tudja rólunk, hogy nekünk ennyi idő után is ők a legfontosabbak. Ezerszer elmondtam már, hogy a rajongók nélkül senki sem ér semmit. Hiába tagja valaki a világ legjobb bandájának, ha csak egy kis szobában zenélnek. Az a cél, hogy megosszuk a munkánk gyümölcsét az emberekkel és kapcsolatot teremtsünk velük, mi pedig már 55 éve ezt tesszük.
 
A metalos közösség maximálisan elfogadó. Ezért is szeretem annyira. Itt tényleg nem számít, hogy kinek melyik a kedvenc zenekara, hogy néz ki, kit szeret és mennyire gazdag vagy szegény. A heavy metal szeretete összeköt minket."
 
 
A Judas Priest július 13-án a Rockmaraton fesztiválon lép fel.
 
Rockmaraton Fesztivál bérletek elővételben a Rock1 hálózatában.