Bejelentkezés

x
Search & Filters

Rob Trujillo fiát dicsérte Kirk Hammett a Master Of Puppets szólója miatt



A Stranger Things negyedik évadjának köszönhetően ismét a figyelem középpontjába került a Metallica egyik klasszikusa, a Master Of Puppets, amelyet a negyedik évad fináléjában hallhattak a sorozat rajongói (bővebben itt), és mint kiderült, ebben a verzióban a banda basszusgitárosának fia, Tye Trujillo játszott, akinek most Kirk Hammett is üzent a teljesítményével kapcsolatban.
 
"Nagyon büszke vagyok a kistesómra, Tye Trujillo-ra, amiért olyan remekül lehozta a Master Of Puppets-et a Netflix sikersorozatában, a Stranger Things-ben, ráadásul ő nem is gitáros, hanem basszusgitáros, mint az apukája! Lenyűgöző!"
 
Tye tehetségére már korábban is felfigyeltek: mindössze 12 éves volt, amikor beugrott a Korn dél-amerikai turnéjára Fieldy helyett, mostanában pedig Ra Díaz helyén játszik a Suicidal Tendencies koncertjein, amíg Díaz éppen Fieldy-t pótolja a Korn turnéján. Tye-nek emellett saját bandája is van, az Ottto, akik nemrég James Hetfield fiának zenekarával, a Bastradane-nel turnéztak Amerikában.