Bejelentkezés

x
Search & Filters

Rock és metal dalok rézfúvósokkal megtámogatva! - Visszatér Budapestre a Brass Against!

Újra Budapesten Amerika egyik legkarakteresebb feldolgozáscsapata, a modern metal, alternatív rock és hip hop számokat rézfúvósokkal támogatott energiabombává alakító Brass Against!
 
A kilenc tagot számláló formáció 2020. április 16-án tér majd vissza a fővárosba, ezúttal Sophia Urista énekesnővel az élén, akinek markáns kiállása és elképesztően erős hangja tökéletes esszenciája a zenekar szellemiségének és eltökéltségének. A koncert, és a friss Európa turné apropója pedig a Brass Against november 15-én megjelenő, szimplán a ’II’ címet viselő albuma, amelyről a Tool: "Forty Six & 2" átirata már klipet is kapott: 
 
 
A New York-i formáció neve ugyan egyértelmű, és szándékos utalás a Rage Against The Machine-re és az általuk képviselt attitűdre, de a Brass Against mára már jóval több, mint egy RATM tribute banda. A zenekar az említett csapat munkásságának zenei újraértelmezése mellett bátran válogat olyan bandák és előadók számaiból is, mint a Tool, a Pantera, a Led Zeppelin, az Audioslave, a Run the Jewels vagy épp Kendrick Lamar. Mindehhez az abroncsot, és az egyedi pluszt a Brass Aganst elképesztően energikus előadásmódja adja, valamennyi szám feszesen, telten és borzasztó energiával szólal meg a hangszereiken át.
 
Időpont: 2020.04.16., 20:00
Helyszín: Dürer Kert
 
Jegyárak: 
 
- elővétel, 1. kör: 5990 Ft
- elővétel, 2. kör: 6990 Ft
 
Jegyelővétel online itt, személyesen itt!