Bejelentkezés

x
Search & Filters

Rock Húsvét április 3-án a Légó Clubban!



A húsvéti locsolkodás előtt, a nyuszi várás felfokozott hangulatában akár már pénteken is megkezdhetjük az alapozást a hétfői dínom-dánomra. Ehhez nyújt hathatós segítséget a fővárosi Légó Club. A Kassy’s Multimedia Crew által szervezett estén öt ütős zenekar lép színpadra, melyek összesen legalább hat órányi tömény rock élményt biztosít az erre éhes közönségnek. Akinek ez nem lenne elég, és a koncertek után maradt benne szufla, az a hajnalig tartó rockdiszkóban folytathatja a headbangelést.

A Sezlony egy összeszokott, stílus szempontjából besorolhatatlan banda. Két-három évnyi rendszeres koncertezés és egy Hobóval közös József Attila versfeldolgozó projekt tapasztalata áll mögöttük, és még remélhetőleg sok minden előttük. A koncertjükön kemény pogótól kezdve a lágy, összebújós számokig mindenfélét megtapasztalhatunk. Hamarosan elérhetővé válik első két számunk stúdió változata.

 

https://www.facebook.com/sezlony

 


A budapesti Indeed zenekar négy, muzsikát szerető fiatalból áll, 2008 óta létezik és zenél. Kizárólag saját nótákat játszik, grunge-os, blues-os alternatív rock stílusban. A négy tag mind-mind különböző műfajt kedvel, ám ez nem okoz gondot a nóták születésénél. Az együttes szeretné minél több helyen, minél több emberhez eljutni, melyre kiváló alkalmat nyújt a Rock Húsvét is.

 

https://www.facebook.com/indeedthemusic

 


A Fear My Name 2012 januárjába alakult Budafokon. A csapatban Bor Máté (ritmusgitár, ének), Tóth István (szólógitár), Tóth Dominik (basszusgitár) és Horváth Donát (dob) játszik. Zenéjükre nagy hatással volt az amerikai thrash metál legenda, a Metallica és persze rengeteg modern formáció is "megfertőzte" őket. Dalaikban saját gondolataikat és fájdalmaikat fejezik ki magyar nyelven. Bevallásuk szerint a zenében látják a jövőt, a siker kulcsát, mellyel az emberekhez olyan üzenetek juttathatnak el, ami  gondolkozásra sarkallhatja őket, és talán meg is határozhatja majd az életüket.

 

https://www.facebook.com/fearmynameband

 


A Görbe Bögre 2013 tavaszán született, de mai formáját csak másfél évvel később vette fel. Tapasztalt művészeknek mondhatják magukat, hiszen sok-sok műfajt kipróbáltak, végül belecsöppentek a Görbe Bögre féle "flow-ba”. Ebbe a zenei katyvaszba, mely az alternatív vonulat tág skatulyájába zárva. Erősségük a szövegeik költőisége, céljuk e költőiség fenntartása, és a zenei diverzitás. Legfőbb célnak azt tekintik, hogy a közönség is legalább annyira élvezze az alkotásaikat, mint ők maguk.

 

https://www.facebook.com/GorbeBogreZenekar

 


A Dust, bár kifejezetten fiatal (alig két évesek), már fellépések hosszú sorával, négy stúdiófelvétellel rendelkezik. Idén március végére első albumuk is elkészül. Kirobbanó energiájuk a színpadon vonzza a közönség tekintetét, kiszámíthatatlanságuk pedig a hallgatóbarát, énekelhető strófáikat még különlegesebbé teszi. Arra a kérdése, hogy milyen stílust játszanak, a tagok válasza általában annyi, hogy "rock", hiszen annak bármely válfajával szívesen kísérleteznek. Tarsolyukban egyaránt megtalálhatóak a kemény, headbangelős, nagybetűs rockdalok, az érzelmes balladák, és a táncra invitáló funkys témák.

 

https://www.facebook.com/dustband

 


 

Rock Húsvét:
Légó Club 2015. árpilis 3.  (péntek)
Kapunyitás: 18.00, koncertkezdés: 19.00
Program: Sezlony, Indeed, Fear My Name, Dust, Görbe Bögre, Rockdiszkó

Belépő: 690 Ft

Esemény: https://www.facebook.com/events/1545712995699633/
 

Címkék: 
Sezlony
Indeed
Fear My Name
Dust
Görbe Bögre