Bejelentkezés

x
Search & Filters

A rock lényege az, hogy rosszul érezzük magunkat?

Akik látták a Green Day 2012-es iHeartRadio fesztiválos koncertjét, valószínűleg azóta sem felejtették el a banda frontembere, Billie Joe Armstrong látványos színpadi kiakadását. A hírek szerint az énekes azon akadt ki, hogy a szervezők úgy döntöttek, rövidebbre veszik a zenekar fellépését, hogy Usher többet játszhasson, ezért idő előtt félbeszakította a Basket Case-t és ezzel együtt a koncertet is, majd összetörte a gitárját. Bille Joe most így idézte fel az esetet hét év távlatából.
 
"Szerintem a rockhoz hozzátartozik, hogy a zenészek összetörik a hangszereiket, de úgy látom, ez mára már teljesen kiveszett és mindenki kedves, vidám dalocskákat akar írni, pedig a rock lényege éppen az, hogy rossz érzéseket keltsen bennünk és nekem is pontosan ez volt a célom a legutóbbi iHeartRadio fesztiválos koncertünkön. Azt akartam, hogy mindenki szarul érezze magát!" wink
 
A Green Day 2020. február 7-én egy Father of All Motherfuckers című új albummal jelentkezik, amiről Billie Joe elmondta, hogy nagyjából 26 perces lesz, vagyis ez lesz az eddigi legrövidebb lemezük, egy nyers és direkt rock 'n' roll anyag.