Bejelentkezés

x
Search & Filters

Rock, metal dalok, amelyek címében a FUCK szó szerepel

Míg a magyar nyelv bővelkedik káromkodásokban, az angolban főleg a jól ismert fuck-ot használják előszeretettel, ami rengeteg dalszövegben, sőt, címben is megjelenik. A Kerrang! most az általuk legjobbnak vélt 15 olyan dalt szedte össze, amelyben ez a szó is megtalálható.
 
15. Huntress - I Want To Fuck You To Death: mindenki eldöntheti a fantáziájának megfelelően, hogy a dal vajon egy természetfeletti lényről vagy egyszerűen csak a szexről szól, az viszont biztos, hogy a minőségre a nóta társszerzője, Lemmy jelenti a garanciát, és sajnos már sem ő, sem a zenekar énekesnője, Jill Janus nincs velünk.
 
 
 
14. Anaal Nathrakh - Of Fire, And Fucking Pigs: a fuck szó önmagában megteremt egy bizonyos hangulatot, de persze az előadásmód tovább fokozhatja a hatást, főleg egy olyan banda esetében, amilyen az Anaal Nathrakh.
 
 
 
13. Warren Zevon - My Shit's Fucked Up: amikor a Werewolves Of London frontembere, Warren Zevon megtudta, hogy rákos, az élete teljesen széthullott és 17 év józanság után ismét inni kezdett. Ekkor írta meg a My Shit's Fucked Up-ot, amelyben világosan tudatja a hallgatókkal, hogy rájuk is a biztos halál vár.
 
 
 
12. Godsmack - I Fucking Hate You: a Godsmack dala a lázadó tinédzserek tökéletes himnusza, de a felnőtteknek is jól jöhet, amikor elegük van és úgy érzik, legszívesebben mindenkit elküldenének melegebb éghajlatra.
 
 
 
11. Cradle Of Filth - Of Dark Blood And Fucking: Dani Filth-éktől a kemény, mégis költői képekkel és kidolgozott dallamokkal teli dalokat szoktuk meg, az Of Dark Blood And Fucking viszont egyáltalán nem ilyen, hanem egy egyszerű és gyors thrash nóta, amelyben a szintetizátor teremt kísérteties hangulatot.
 
 
 
10. Mindless Self Indulgence - Fuck Machine: a fura elektro-punk dalt elég nehéz komolyan venni és nem is érdemes. Ennek ellenére kifejezetten szórakoztató és akár szexhez is tökéletes aláfestő zene lehet.
 
 
 
09. Propagandhi - Stick The Fucking Flag Up Your Goddamn Ass, You Sonofabitch: a Propagandhi 1993-as dalában minden benne van, ami a zenekart jellemzi: érdekes ritmusváltások, gyors, punkos riffek és kormányt kritizáló szöveg.
 
 
 
08. Soulfly & Corey Taylor - Jumpadafuckup: a Soulfly Corey Taylor-ral közös 2000-es dalának címe önmagáért beszél, ugyanis a nótát gyakorlatilag arra írták, hogy mindenki ugráljon rá, amilyen gyorsan és magasra csak tud.
 
 
 
07. GG Allin - Drink, Fight, Fuck: GG Allin dala a tökéletes himnusz azokra az átbulizott éjszakákra, amikor semmi sem alakul túl jól és egyúttal tökéletesen tükrözi az énekes nihilista hozzáállását is.
 
 
 
06. White Zombie - Welcome to Planet Motherfucker/Psychoholic Slag: bár messze nem ez a legvadabb és legagresszívebb dal a listán, arra tökéletes, hogy jól beintsünk vele a kormánynak, a társadalomnak, vagy éppen az italbolt tulajdonosának.
 
 
 
05. Peaches - Fuck The Pain Away: a Fuck The Pain Away-t az teszi érdekessé, hogy bár szókimondó, mégis éretten foglalkozik a témával és inkább a szex pszichológiai hátterét boncolgatja.
 
 
 
04. Cannibal Corpse - Fucked With a Knife: George "Corpsegrinder" Fisher mindig a hölgyeknek ajánlja a koncerteken ezt a dalt, amelyből remekül látszik, milyen gyors és őrült is a Cannibal Corpse világa.
 
 
 
03. Tenacious D - Fuck Her Gently: a Fuck Her Gently arról szól, hogy nem érdemes csak úgy gyorsan letudni az együttlétet - inkább adjuk meg a módját és élvezzük ki minden percét.
 
 
 
02. Dead Kennedys - Nazi Punks Fuck Off: Jello Biafra és társai ennél nyíltabban nem is fogalmazhatták volna meg, hogy mennyire gyűlölik a punk világát egyre jobban megfertőző rasszistákat.
 
 
 
01. Pantera - Fucking Hostile: a Pantera egyik leggyorsabb dala egy igazi örök klasszikus, amit ma is ugyanolyan jó érzés együtt üvölteni Phil Anselmo-val, mint az 1992-es megjelenése idején.