Bejelentkezés

x
Search & Filters

Rock Xtravaganza február 1-én a Zúzda Rock Kertben

Igazi rock kavalkáddal indít februárban a Zúzda Rock Kert, rögtön a hónap első napján! Stílusok keverednek, számtalan hatás és vonulat jellemzi a zenekarokat, igen színes zenei kínálattal szolgál az est három fellépője. Experimentális elemekkel fűszerezett groove/nu metal a DoubleThink felfogásában, hard rocknak titulált, de népi hangszereket is alkalmazó társulat a műsorába saját dalai mellé közkedvelt rock-slágereket csempésző Greyhound. Valamint riffelős modern metal, dallamos énekkel, progresszív elemekkel áll újfent a klub színpadára a Replugged. Mindez a már jól megszokott pénztárcát kímélő áron. Sőt, éjféltől a belépés ingyenes, a táncparketett akár hajnalig is koptathatod!

DoubleThink

A Doublethink egy öttagú magyar metal zenekar, 2012 októberében alakult. Zenei stílusban mindig és a metálban mozogtak, de az utóbbi időben indultak el egy ötvözött irányba, amiben a groove és a nu metált keverve néhány experimentális elemekkel fűszerezve. Tagok: Ivanics Dániel, Nyerusáji Márkó, Breier Máté, Király-Gyeőry Máté

https://www.facebook.com/doublethinkband

 Greyhound

A zenekar:

Bohár Ádám - Basszusgitár, Ének
Gaál Bence - Gitár, Ének
Szabó Levente - Dob
Ferencz Máté - Gitár

https://www.facebook.com/GH.TheBand

 Replugged

A 2001-ben alakult Replugged nevét lehet, hogy már sokan ismerik, hiszen számos tehetségkutatón részt vettek, sőt a III. Amatõr Rockzenekari Fesztivált is megnyerték. A 2004-es ARANY NYÍL DÍJ "Az év felfedezettje kategóriában" is jelöltek voltak olyan bandák mellett mind a Zorall vagy A Kowalski meg a Vega. Hat év alatt két demót is készítettek (Warning, Euthanasia) és most nemrégiben jelent meg az első teljes hosszúságú anyaguk, a Sickness Of Humanity, melyet ingyen hozzáférhetővé tettek az oldalukon. A zenekar soraiban találhatjuk Kovács "Kacsa" Zsoltit, aki annak idején a Neck Sprainben is megfordult.

A zenekar:

Orsi Balázs - ének
Hajdú Miklós - basszugitár
Kovács Zsolt - gitár
Rácz Gergely - dobok

https://www.facebook.com/pages/Replugged/105361492879260

Február 1. (szombat) – Rock Xtravaganza

Fellépők: Doublethink, Greyhound, Replugged
Belépő: 690 Ft (éjféltől ingyenes)
Kezdés: 20.00

https://www.facebook.com/events/609008755858483/?ref=5

 
http://www.zuzdarockkert.hu
http://www.facebook.com/ZuzdaRockkert

 


 

Címkék: 
Rock Xtravaganza
DoubleThink
Greyhound
Replugged