Bejelentkezés

x
Search & Filters

Rocksztárok, akik visszatértek a halálból

Kevesen mondhatják el magukról, hogy második esélyt kaptak az életre azután, hogy már a halál torkában voltak, vagy talán még azon is túl. A rockzenészek körében azonban nem is olyan ritka ez a jelenség, amely esetükben rendszerint a kábítószerekre vezethető vissza.
 
Slash kis híján azelőtt meghalt, hogy az egész világ megismerhette volna. A gitárosra a Guns N' Roses menedzsere, John Reese talált rá, akinek elmondása szerint a gitáros "elkékült és nem volt pulzusa." Szerencsére a mentők időben megérkeztek a helyszínre és sikerült újraéleszteniük Slash-t egy szívbe adott adrenalin injekcióval.
 
 
(Új pólók a Metal-Shop kínálatában - Klikk a képre!)
 
A sors furcsa fintora, hogy a Mötley Crüe basszusgitárosa, Nikki Sixx épp a Guns N' Roses tagjainak társaságában volt, amikor annyira túladagolta magát, hogy a zenészek már nem is tudták újraéleszteni. A mentők ugyan hamar kiértek, de az első próbálkozásuk sikertelen volt és már halottnak is nyilvánították Sixx-et, amikor az egyik mentős felismerte, hogy egyik nagy kedvence az áldozat, ezért beadott neki még egy adrenalin injekciót, amelytől újra dobogni kezdett a basszusgitáros szíve.
 
Al Jourgensen, a Ministry frontembere pedig már gyakorlatilag rutinos meghaló: háromszor is halottnak nyilvánították, amelyek közül az egyiket sorsfordító élménynek tartja, mert meggyőződhetett róla, hogy létezik túlvilág, a másik két alkalommal azonban annyira be volt tépve, hogy fel sem fogta, hogy meghalt.