Bejelentkezés

x
Search & Filters

Roger Waters: itt az első klip az új albumról: 'The Last Refugee'



25 év elteltével új albummal jelentkezik a Pink Floyd kreatív agya és fő dalszerzője, Roger Waters. A június 2-án megjelenő Is This The Life We Really Want? anyaghoz most elkészült az első klip.

A friss The Last Refugee a harmadik dal a pár hét múlva érkező lemezről: korábban a Smell the Roses és a Déjá Vu című felvételekkel ismerkedhetett meg a közönség.

 

 

Roger Waters utolsó szólóanyaga, az 1992-es Amused To Death jelentősen megelőzte a korát, ráadásul kíméletlen alapossággal mutatta be a televízió és a média hatalmát, amelyet az Öbölháború alatt tapasztalhatott meg a világ. A nagyon várt új anyag egy megkérdőjelezhetetlen véleménynyilvánítás a korról, amelyben élünk, annak minden bizonytalanságával együtt. Az Is This The Life We Really Want? az olyan klasszikus Pink Floyd albumok hagyományait követi, mint az Animals vagy a The Wall.

A lemez produceri munkálatait és keverését az a Nigel Godrich végezte, aki olyan előadókkal dolgozott már együtt, mint Paul McCartney, a U2 vagy a Radiohead. A friss korong 12 felvételt rejt majd, és a következő művészek közreműködtek a stúdióban: Roger Waters (ének, akusztikus gitár, basszusgitár), Nigel Godrich (hangszerelés, billentyűk, gitár), Gus Seyffert (basszusgitár, gitár, billentyűk), Jonathan Wilson (gitár, billentyűk), Joey Waronker (dob), Roger Manning (billentyűk), Lee Pardini (billentyűk), Lucius, Jessica Wolfe és Holly Proctor (vokálok).

Az album dallistája:

01. When We Were Young
02. Déja Vu
03. The Last Refugee
04. Picture That
05. Broken Bones
06. Is This The Life We Really Want?
07. Bird In A Gale
08. The Most Beautiful Girl
09. Smell the Roses
10. Wait for Her
11. Oceans Apart
12. Part of Me Died