Bejelentkezés

x
Search & Filters

Rolling Stones: Ronnie Wood fia kis híján belehalt a kábítószerekbe



A Rolling Stones gitárosa, Ronnie Wood fia, Jamie a Daily Mail-nek adott interjújában őszintén mesélt a gyerekkoráról, amikor számára természetes volt, hogy körülveszik a drogok és ő maga is hamar függővé vált, sőt, kis híján bele is halt a kábítószerekbe.
 
"A szüleim rengeteg házibulit rendeztek, úgyhogy szinte mindig kannabisz szag volt a házban. Ha lementem a földszintre, biztos találtam jointokat a hamutartókban, amiket aztán összegyűjtöttem és elraktároztam magamnak. A szüleim tudták, hogy én is füvezem, nálunk ez természetesnek számított, más családokban viszont nem, ezért egyik barátomnak sem engedték, hogy átjöjjön hozzám suli után. Apám mindig azt mondta, hogy csináljam azt, ami jólesik, de ne hagyjam, hogy a drogok átvegyék az irányítást az életem felett. 16 éves koromra már naponta drogoztam és a kokainhoz és heroinhoz hasonló keményebb kábítószerekre is rászoktam az új barátaim miatt. Még Keith Richards is azt mondta, hogy vegyek vissza, mert baj lesz. Többször is kis híján túladagoltam magam gyerekkoromban és szívrohamom is volt egy vérrög miatt, bár ezt valószínűleg inkább a cigizés okozta.
 
Apám többször is próbált kioktatni, de sosem hallgattam rá és eleve furcsának is tartottam, hogy pont a világ legnagyobb drogosa papol nekem, úgyhogy nem viseltem jól az ilyen prédikációkat. Pár évvel ezelőtt viszont bocsánatot kértem tőle, mert utólag beláttam, hogy mégiscsak igaza volt. Persze azóta ő is rengeteget változott: már tíz éve tiszta, harmadszor is megnősült és négyéves ikrei vannak, akiket biztos sokkal jobban nevel, mint engem. Örülök, hogy jól alakulnak a dolgai."