Bejelentkezés

x
Search & Filters

Rómeó Vérzik - Új klip: 'Trójai faló'. Itt vannak az őszi koncertdátumok!



Ki hinné, hogy a Rómeó Vérzik zenekar új klipjének ironikus történetét az élet produkálta. - A klip ötletét egy valós történet adta, - mesélte Koppány, - hogy egészen pontos legyek Sancho nagypapája szökött meg bicajjal az esküvőjéről. A Duna töltésén kapták aztán el. A történet annyira fentmaradt, hogy sokszor tanmeseként használjuk házasulandó barátaink számára. Rögtön ez jutott eszembe, amikor a klipen gondolkodtunk, szinte adta magát a dalhoz.

A szereplők megtalálásához a zenekar egy felhívást tett közzé a facebook oldalukon. - Nagyon jól esett, hogy rengetegen jelentkeztek! Ezúton is szeretnék elnézést kérni azoktól, akiket nem tudtunk beválogatni, de hát a lehetőségeink is végesek voltak. – folytatta a sikeres csapat énekes, basszusgitárosa. - A legszebb, hogy sokan több száz kilométert utaztak ingyen bérmentve, hogy velünk tölthessenek egy forgatási napot, tehát hatalmas respekt a közönségünknek.

A 'Trójai faló' című dal klipje rekord sebességgel terjed az ismert közösségi portálon. A fiúknak sok idejük nincs a forgatás kipihenésére. - Szeptemberben próbálunk ezerrel. Októbertől beindul a gépezet, önálló koncertjeink mellett a Road zenekarral is lesznek közös bulik. Novemberben pedig a Depresszióval indulunk közös turnéra, ami december végéig kitart. Emellett készülünk a jövő évi jubileumi húszéves turnéra, sok finom csemegével egybekötve.

 

 

 

A Rómeó Vérzik 2014 őszi koncertek:

 

Október 02. - Komarno (Szlovákia) + Fullstop, Hátsó Ajtó)
Október 03. - Szombathely + Fullstop, Hátsó Ajtó)
Október 04. - Érsekújvár (Szlovákia) + Fullstop, Hátsó Ajtó)
Október 10. - Sopron + ROAD
Október 11. - Budapest (Club 202) + Karai Anna, Fullstop
Október 17. - Ekecs (Szlovákia) + Depresszió
Október 24. - Kassa (Szlovákia) + ROAD
Október 25. - Csoltó (Szlovákia) + ROAD
December 19.  - Nyíregyháza

Depresszó, Rómeó Vérzik, Burn Out közös turné:

Novenber 07. - Pécs
November 08. - Kecskemét
November 14. - Eger
November 15. - Miskolc
November 22. - Győr
November 28. - Debrecen
November 29. - Tatabánya
December 05. - Veszprém
December 06. - Szolnok
December 12. - Szeged
December 20. - Budapest

 



 

 


 

Címkék: 
Rómeó Vérzik