Bejelentkezés

x
Search & Filters

Rosszlányok vizsgazáró bulija január 31-én, a Zúzda Rock Kertben



Fémes ízzel fűszerezett zenés-táncos programnak álcázott esemény január utolsó napjára, avagy a rosszlányok vizsgazáró bulija, mely hosszan nyúlik az éjszakába. Súlyos és könnyed tételekre számíthatnak egyaránt, mindenki saját ízlése szerint húzhat közülük. A vizsgabiztosok: Badass, Dusty Chopper, Toscrew. Fő témakörök: doom, rock’n’roll, hard rock, southern rock, stoner. Vizsgadíj: 690Ft. Miután elfogynak a tételek, zenei aláfestés mellett lehetőség nyílik közösen levezetni az addigi izgalmakat, a bárpultot megrohamozva hűsítő italokkal vagy épp a táncparketten lejtett könnyed mozdulatokkal.

Január 31. (péntek) – The Bad Girl’s Exam Metal Night

Fellépők: Badass, Dusty Chopper, Toscrew
Belépő: 690 Ft (éjféltől ingyenes!)
Kezdés: 20.00
https://www.facebook.com/events/574138639333883/

Badass

A Badass zenekar 2012-ben alakult Törökbálinton. Zeneileg leginkább a rock n' roll / hard rock stílushoz állnak közel, azonban hazánkban a műfajtól még szokatlan módon alaposan lehangolt gitárokkal operálnak. A korábban Motörhell nevezetű Motörhead tribute csapatból ismert három arc (Strasser Károly - gitár, Strasser György - dob és Kakasy Márton - ének, basszusgitár) indult neki a csöppet sem egyszerűbb útnak, a saját dalok előadásának. A szerepek azonban változtak, így alakulhatott, hogy Karesz átnyergelt bőgőre, Marci pedig eldobván a hangszerét, csupán énekelni kezdett. Az indulás egyáltalán nem alakult egyszerűen, bár ezt talán igen csekély számú csapat mondhatja el magáról. Gitárosokból próbatermükben szép számmal megfordultak esetleges jelöltek, ha úgy tetszik jam-partnerek. Egyik alkalommal össze is akadtak jelenlegi gitárosukkal, akkor azonban ez még korántsem volt egyértelmű, hiszen kevés szabadidejébe sajnos akkor nem fért bele a zenekarozás. Így hát maradt az ötletelés, vajon hogyan is állhatna össze egésszé a dolog? További próbák, jammelések és egyéb mulatságok elmúltával azonban ismét feltűnt a horizonton Dani, míg végül beadta derekát és igent mondott a pozícióra.
Folytak a próbák, időközben egy-egy fellépés is akadt, így szépen lassan kezdett összeforrni a csapat. Természetesen gyűltek a saját nóták és gyűltek a feldolgozások, melyek a mai napig elmaradhatatlan kellékei koncertjeiknek. 2013. Február havában pedig nekiláttak első kislemezük felvételeinek a „Booze N' Roll”-nak, mely négy dalt tartalmaz. Az Ep Március 1.-ére érte el végleges formáját, mely ingyenesen meg is hallgatható az interneten. A jelen; folyamatosan szerveződő koncertek, új nóták és azóta is töretlen lendület.

https://www.facebook.com/badassrocknroll

 



Dusty Chopper

A zenekar megalakulása 2010 októberére tehető, amikor is a Forget The Past banda hamvaira épülve létrejött a Dusty Chopper. Az első hónapok, mint mindig, intenzív próbákkal és számírással teltek, miután December 4 - én elérkezett az ideje az első koncertnek. A visszajelzések pozitívak voltak, és 2011 nyarán a zenekar felvette az első EP-jét. Az elkövetkezendő időt egyelőre homály fedi. Ami biztos, a koncerteken várunk mindenkit, mindenkivel hajlandóak vagyunk inni, és bulizni, ha ti is velünk!

https://www.facebook.com/dustychopperband

 



Toscrew

Az évek és a rutin, avagy a tapasztalatok eredménye érződik a csapat munkásságán, 2004-es alakulásuk óta nem csak a felállás, hanem a zenei világ is módosult. A kezdetekben inkább extreme death irányból fejlődve az évek teltével visszább vettek a tempóból, s bár megmaradt a súlyos zenei vonalon, érezhetően kifinomultabbá vált muzsikájuk. Hallani mindezt felvételeiken is, érezhető a különbség a 2008 és 2012 közt megjelent 3 EP-n, melyeket meg is lehet hallgatni a banda bandcamp profilján.

https://www.facebook.com/tcrew.metal
http://toscrew.bandcamp.com/

 



http://www.zuzdarockkert.hu
http://www.facebook.com/ZuzdaRockkert

 


 

Címkék: 
Badass
Dusty Chopper
Toscrew