Bejelentkezés

x
Search & Filters

Rosszul elsült mutatványáról mesélt Alice Cooper



Alice Cooper-ről köztudott, hogy nem kell a szomszédba mennie ahhoz, hogy kicsit vagy nagyon sokkolja rajongóit: a koncertjei állandó eleme többek között egy lefejezés is, ami természetesen valójában egy jól kidolgozott és bejáratott trükk, de ez nem jelenti azt, hogy veszélytelen lenne. Alice most egy 1988-as Wembley-s koncertet idézett fel, amelyen kis híján tényleg belehalt a produkcióba.
 
"Tudom, hogy semmi sem bírja örökké, de valamiért eszembe sem jutott, hogy a kötél elkophat és meggyengülhet, így nem is cseréltem le. Ezen a koncerten azonban éreztem, hogy elszakad a kötél, a fejem hátracsuklik, összeesem és elájulok. Elég csúnya seb maradt utána a nyakamon, de még így is szerencsésen megúsztam a dolgot és a koncert is folytatódhatott.
 
Egyébként én mindig azt mondom a zenésztársaimnak, hogy a színpadon nincsenek hibák. Ha valaki kétballábas és megbotlik az előzőjében, akkor négy dallal később essen át rajta újra, majd öt-hat dallal később harmadszor is, így a közönség azt fogja hinni, hogy ez egy begyakorolt mutatvány, nem pedig bénázás, és így már nem is számít hibának."
 
Íme a híres "fejlevágás":