Bejelentkezés

x
Search & Filters

Rush: mit tartogat a jövő Geddy Lee számára?

A Rush rajongók körében nagy visszhangja lett annak a nemrég kikerült hírnek, hogy Neil Peart nemcsak a zenekartól, hanem az egész dobolástól visszavonult. A banda frontembere, Geddy Lee most erre reagált és azt is elmondta, hogy számára mit hoz majd a jövő.
 
"Úgy tűnik, az emberek szeretnek kiragadni egy-egy szót abból, amit mondunk és utána azon lovagolnak jó sokáig. Én azt hittem, eddig is egyértelmű volt, hogy erről van szó. Neil nem azért hagyta ott a Rush-t, mert más zenei kalandokra vágyott, hanem azért, mert már nem bírta a rendszeres dobolással járó megterhelést. Mostanában nem is játszik, hanem a kislányát tanítgatja. Isten ments, hogy még egy dobos legyen abban a családban! (nevet) Ami engem illet, tényleg nem tudom megmondani, hogy mi lesz a következő lépésem zenei téren, de valószínűleg előbb-utóbb úgyis a stúdióban találom majd magam. Az azonban biztos, hogy csak akkor írok meg bármit is, ha úgy érzem, tényleg van mondanivalóm, úgyhogy inkább nem ígérem azt, hogy biztosan jelentkezem majd valami újdonsággal.
 
Azt sem tartom kizártnak, hogy Alex Lifeson-nal együtt csinálok majd valamit. Azzal szoktam poénkodni, hogy ő a legjobb barátom, de igazából ez nem is vicc. Minden nap beszélünk és nagyon szoros a kapcsolatunk, úgyhogy szerintem előbb-utóbb jammelünk is majd, aztán bármi lehet. Tényleg nem tudok semmi biztosat mondani egyelőre."