Bejelentkezés

x
Search & Filters

Saját maga előzenekara lesz a Road március 22-én, a Barba Negra Music Clubban



Tizedik születésnapját ünnepli idén az ország egyik legnépszerűbb rockzenekara, a Road. A fiúk a jubileum alkalmából a tavaszi turnéjuk első tíz állomásán saját maguk előzenekara lesznek egy rendhagyó koncertprogrammal.

Tíz évvel ezelőtt a Heves megyei Domoszlón alakult meg a Road, amely mára az ország egyik legnépszerűbb és legtöbbet koncertező rockzenekarává nőtte ki magát. A fiúk ötödik nagylemeze, a Tegyük fel… már a megjelenése előtt aranylemez lett, hamar elérte a platina státuszt, végül az előkelő ötödik helyet szerezte meg a MAHASZ 2013-as összesített album- és válogatáslemez-listáján. A Road idén fontos jubileumhoz érkezett, amit a zenekar rendhagyó módon ünnepel meg.

– A tizedik születésnapunk alkalmából a tavaszi turnénk első tíz helyszínén dupla koncertet adunk, és igazi különlegességgel készülünk. Néhány kedvencünket és pár ritkábban játszott számunkat korábban rádió- és tévéfelvételekhez áthangszereltük, de ezeket az akusztikus verziókat eddig még sohasem adtuk elő koncerten, közönség előtt.

 

Road - Fojts meg a sötétben

 


Akusztikus Road a Barba Negrában

A márciusban induló turnénkon, kizárólag az első tíz állomáson bemutatjuk ezt az exkluzív, „csendes, ülős" műsort, amelyhez külön színpadkép és fellépőruhák is tartoznak. Mondhatjuk, hogy saját magunk előzenekara leszünk. Az est második felében pedig jön a tőlünk megszokott „hangos, megőrülős" buli az elmúlt tíz év legnagyobb közönségkedvenceivel – mondta Molnár Máté, a Road frontembere, aki különleges felhívást intézett a rajongók felé.

„Úgy gondoljuk, a tízéves jubileumi koncert remek alkalom arra, hogy csináljunk egy jó kis koncertvideót a turné kiemelt, egyetlen fővárosi állomásán. Ráadásul ez egy dupla buli lesz, szóval mindjárt két videót is tudunk csinálni! Ez azért is jó, mert egyrészt az akusztikuskoncert-sorozatot csak erre a tíz bulira időzítettük, de ebben a formában garantáltan fennmarad az utókornak, másrészt meg jó lenne már végre megnézni magunkat kívülről, hogy milyen is ez az akusztikuskoncert-ügy,mert ezt így még mi sem láttuk. Szóval az üzenet a rajongó, koncertlátogató, „roadérzékeny” célcsoport számára az, hogy készítsd ki a fényes lépőd, fésülködj meg, mert a Barba Negrában könyörtelenül forog majd a kamera. Sok kamera! Aztán hogy mikor, hogyan, milyen formában köszön rátok vissza ez a koncert, még kitaláljuk! Egy biztos, nem a fiókunk aljában fog porosodni a felvétel!Szóval te se porosodj otthon! Viszlát március 22-én Budapesten, a Barbában!"

 

Road - Nem kell más (akusztik)

 


Road X. Jubileumi koncert

2014. 03. 22. 20.00 - Budapest Barba Negra Music Club

Program:

20.00 – Kapunyitás
20.30 – Road AKUSZTIK
21.30 – Dorothy zenekar  lemezbemutató koncert
22.30 – Road METAL

Web:

http://www.road.hu
https://www.facebook.com/roadzenekar
https://www.facebook.com/DorothyZenekar  
http://www.youtube.com/user/roadmusicvideo
https://www.facebook.com/BARBA.NEGRA.MUSIC.CLUB

 


 

Címkék: 
Road
Dorothy