Bejelentkezés

x
Search & Filters

Sebastian Bach nekiment Chris Jericho-nak, aki aztán énekpárbajra hívta az egykori Skid Row frontembert

A Skid Row egykori frontembere, Sebastian Bach a Twitteren kritizálta a Fozzy énekesét, a korábban pankrátorként ismert Chris Jericho-t, aki szerinte mindig csak playbackel és köze sincs ahhoz az igazi rock and rollhoz, amit Bach játszik. Jericho nem hátrált meg Bach vádaskodásától, sőt, énekpárbajra hívta ki őt, hogy kiderüljön, melyikük a jobb.
 
Sebastian Bach: "Chris nagyjából annyira énekel élőben, mint a Milli Vanilli (az együttes tagjainak még a Grammy-díjukat is vissza kellett adniuk, miután kiderült, hogy nem ők énekelnek az albumukon). Csak egy olyan koncertfelvételt mutassatok, amelyen Jericho élőben énekel és nem csupán tátog, mert én nem találtam ilyet a neten. Mindenesetre örülök, hogy egyre többen élhetik meg a rock and roll álmaikat, de azért ne tegyenek úgy, mintha ugyanazt csinálnák, amit én!"
 
Chris Jericho: "Olvastam a negatív megjegyzéseket, amelyek egy olyan embertől érkeztek, akit a barátomnak tartottam, és ezután szeretném kihívni egy énekpárbajra Sebastian Bach-ot! Egyikünk sem használhat semmilyen effektet, kütyüt vagy trükköt. Bas jó énekes, de én még jobb vagyok. Tudod a számom, haver, hívj nyugodtan! Szívesen leénekellek bármikor és megmutatom neked, milyen az igazi rock and roll!"