Bejelentkezés

x
Search & Filters

Segítsük győzelemhez a Leander Rising-ot A Dal akusztikus versenyében! Itt szavazhattok!

Kedves olvasóink! Szeretnénk a Leander Rising zenekart győzelemhez segíteni A Dal akusztikus versenyében, valamint elindítottunk egy nyereményjátékot (pólót és CD-ket nyerhettek), amelynek részleteit a cikk alján megtekinthetitek.

Az akusztikus döntő február 15-én, vasárnap indult az Eurovision Hungary Facebook oldalon és (2015. február 22.) 23.59-ig, éjfélig tart. A három elődöntő 3x6 legtöbb szavazatot kapott MR2 akusztik felvétele között zajlik majd a verseny. A SZAVAZÁSHOZ KLIKK IDE!

A győztes a döntőben előadhatja a dalának akusztikus változatát.

A Leander Rising toronymagasan nyerte a második elődöntőt (több szavazatot kapott, mint a másik 9 előadó összesen) és sem az első, sem a most zajló harmadikban sem látszik komoly ellenfél, de nem szeretnénk a véletlenre bízni a dolgot, így szeretnénk a lehető legtöbb rock/metal felületen megszólítani a közönséget, hogy ezen a héten támogassák szavazataikkal a Leander Risingot.


Itt érhető el a zenekar által stúdióban készített akusztikus változat:
 

 

További letöltési lehetőségek:


iTunes, Deezer, Google Play Music, Spotify

 

Ma egy nyereményjátékot is elindítunk itt a Rockbook-on, ahol a zenekar felajánlása alapján a következő nyereményeket sorsoljuk ki a cikk megosztói között: 1. helyezett: 1 db Leander Fucking Rising póló + 1 db Leander Rising: 'Öngyötrő' CD, 2-3 helyezettek. 1-1 db Leander Rising: 'Öngyötrő' CD...

 

A nyereményjátékhoz klikk ide!

 

 

 

Címkék: 
Leander Rising