Bejelentkezés

x
Search & Filters

Sepultura: Max Cavalera felesége durván beszólt Derrick Green énekesnek



Max Cavalera még 1996-ban szállt ki a Sepultura-ból, miután a csapat többi tagja úgy döntött, nem akarnak tovább együtt dolgozni akkori menedzserükkel, Max feleségével, Gloria-val. Tíz évvel később Max testvére, Igor is távozott a bandából és a tesók azóta újra együtt zenélnek. A Sepultura-ban Derrick Green vette át Max helyét, akit egy interjúban arról kérdeztek, mit gondol azokról, akik még mindig a klasszikus felállás visszatérését várják.
 
"Egyesek nagyon nehezen tudnak továbblépni és félnek a változástól, mert túl nagy bizonytalansággal jár. Szerencsére ránk ez nem jellemző, tovább tudtunk lépni zeneileg és nem kell a múltunkra támaszkodnunk. A fejlődés és a változás az élet része és én inkább élvezem a pillanatot, ahelyett, hogy a múltban rekednék."
 
Gloria nem sokkal később a Facebookon reagált és nem kímélte az énekest.
 
"Mondanom kell valamit! Baszd meg! Max és Igor sosem beszélnek az újraegyesülésről. Szerinted mégis miért szálltak ki? Róluk kell beszélned, hogy foglalkozzanak veled? Te vagy az, aki nem tud továbblépni! Max és Igor vissza tudnak térni a gyökereikhez, te pedig csak olyan szövegeket tudsz énekelni, amiket a férjem írt!"