Bejelentkezés

x
Search & Filters

Sex Pistols: Johnny Rotten véleménye az élet nagy dolgairól



A kultikus Sex Pistols frontemberének, Johnny Rotten-nek mindenről megvan a véleménye és ezt rendszerint el is mondja, az Ultimate-Guitar pedig ezekből gyűjtött most össze egy csokorral, így megtudhatjuk, mit gondol az énekes a zenéről, az anarchiáról, vagy éppen a hajról.
 
- zene: "sok mindent nem tudunk kifejezni szavakkal, de zenével vagy zajokkal igen, legyen szó tényleges dallamokról vagy arról, hogy egy harmonika leesik a lépcsőn. Nekem mindegy, hogy milyen a zene. Minden formáját imádom."
 
- félelem és bizonytalanság: "ezt még senkinek sem mondtam el, de borzalmasan lámpalázas vagyok és minden fellépés előtt úgy érzem, hogy mindjárt meghalok. Mindig kételkedem magamban és ezt a drog vagy az alkohol sem nyomhatja el. Gyakran vannak rémálmaim rossz koncertekről."
 
- elköteleződés: "minden elköteleződést komolyan veszek, így természetesen a feleségem irántit is. Egy életre szól. Ez az igaz szerelem."
 
- anarchia: "én sosem dicsőítettem az anarchiát, csak megemlítettem egy dalban. Szerintem az anarchia csak agymosás a középosztály számára. Sokkal jobban tudok azonosulni Gandhi passzív ellenállásával."
 
- haj: "eredetileg olyan a hajszínem, mint az egér bundája. Születésemkor vörös voltam és mindig is szerettem volna újra az, vagy szőke lenni, mert akkor elhitték volna rólam L.A.-ben, hogy én is szörfözöm."
 
- pénz: "nincsenek költséges hobbijaim. Nem gyűjtök drága autókat vagy bármi ilyesmit, de egyszerűen imádom, hogy hihetetlenül gazdag vagyok."